Koblajs napísal:
jasně, kouknu na to. Myslím, že každá rada se má prověřit a za kouknutí člověk nic nedá. No, o těch oplech je to opravdu od uživatélů a z vectra.cz atd.... ty klapky vyřešily v rv.2/2007A hlavně, mondo je fakt kráva a já combi nepotřebuji a potřebovat nebudu. Ale sedan se špatně shání, zrovna tak jako benzín i M6 v benzínu mizerný, včera jsem v Pce koukal asi na 3ks rv.2005 a u všech nám zůstavala rez v ruce zadních lemů.Mohl by jsi mi prosím specifikovat blíže rok, datum konce výroby toho B5,5? děkuji moc.Jo a s dobllem jezdím každý den, první generace bez turba a už máme 3tí motor.
To v tom doblu ale neni JTD to je stará komůrka a žádný zázrak to nebylo ani jako nové. JTD má vždy turbo a z olítaných moderních dieslů je to asi nejlepší volba.
Nevim přesně, ale myslim že poslední B5,5 se dělali nějak 2004/5. Superb ještě déle, ale jen jako sedan. Jako novému se mu smáli za choulostivou a drahou přední nápravu - ani jedno už neplatí a jinou chybu to auto vlastně nemá. Jen už je morálně zastaralé, je to model z r.1996.