Koblajs napísal:
Dobrý den, všem moc děkuji za názory a rady. S mondeem nemám problém, jen bych poprosil, třeba o specifikaci o jakou V6 jde? 2,5?Jinak, jak píše strýc od piva, že jsou dva typy uživatelů, nechtěl bych se jej dotknout, ale...Měl by si též uvědomit, že jsou lidé, co také mají i jiné náklady, než je automobil, proto mám danou částku, která by mohla být vyšší, ale myslím, že to není potřeba. A že třeba využít peněz k investici na bydlení a tak je rozumnější...... Můj názor. A co se týče toho, jak jsem psal servis a cena dílů, myslím, že je to normální, asi nikdo nechce dávat zbytečně tisíce a koupit značku - krám. Proto jsem se ptal na držáka s dostupnými díly a servisem. Přeci jen chci koupit ojeté auto a něco se na něm určitě opravovat bude, co vidím v rodině a kolikrát to opravdu není laciné...
M6 se mi hodně líbí a uvažoval jsem o ní než-li jsem dal dotaz, a pak také Astra, teď budu za trotla "limuzína, hatchback?? prostě hraný kufr :) ne ta malá Astra :) Ale, jak tu psal uživatel, JTD nevyužiji, a bojím se že bude trpět, dojíždím do práce 6km takže by se ten motor asi ani neohřál. A známý automechanik mi doporučoval ( dělá octavky a je na něj opravdu spoleh a nikdy neprodal špatné auto ) Octavku 1,6tsi, ale abych pravdu řekl, Octavky moc nemusím a navíc po zkušenostech v rodině (má bratránek) myslím, že je to motor opravdu na hraně co to auto zvládne a nic moc svižné. 1,8tsi by se mi už líbilo, ale zase mi jí nedoporučuje, nevím proč. Ale co jsem četl recenze není to špatný motor, má názor jiný, jak to tak někdy bývá.