Koblajs napísal:
Ano, taky se mi líbila, ale protože jsem chtěl vědět více, tak jsem si našel už.recenze na moje auto. A opravdu to tam každý uživatel řešil a byl z toho nešťastný je to opravdu pálka + další pálka za bixenony s aut.natáčením a také mě malinko odrazuje podle uživatelů, to, že auto je samá řídící jednotka. Což myslím, může být do budoucna problém. Podvozek si kluci chválili a moc s ním neřešily. A benzínu prý do roku 2007 přeskakoval roz.řetěz ....
Hele, to JTD se dávalo do spousty aut a pokud vím nikde jsem o nějakých klapkách neslyšel. Osobní zkušenost nemám, to je fakt, ale soused měl Signum. To je vlastně Vectra. Průser byl motor, ale on měl V6 diesel od Isuzu což je s přehledem nejhorší diesel kdo kdy vyrobil. Jinak auto drželo dobře a pohodlné bylo ažaž.
No a s JTD měl jeden známý několik Doblo a i když se auta jinak zcela rozpadala motor nikdy nezklamal. A to i při dost strašném přístupu zaměstnanců.
O xenonech nevim, neni ale těžké najít auto bez nich. Ty u Mondea taky nejsou žádný zázrak.
Jinak pokud opravdu najezdíš tak málo co třeba passat B5,5 z konce výroby s benzínem 1,8T, 2,0 i 2,8. Žerou od 8-12l všechny a drží. Auto je na dnešní poměry velmi solidně stavěné. No ale holt vypadá už staře., druhá věc že v benzínu jsou levný.