citácia:
reakce na: PetrBob, 20.11.2014 13:24 (Dobrý den, prosím o doporučení ...)
Ahoj, za mě stačí motor 1.4 TSI rok raději 2014+ ve vozech Golf a Passat, případně i Leon nebo Octávie III. Nejsem vůbec koncernový typ, mám raději Fordy Focus a Mondeo, jenže v benzínu u ojetin jde doporučit jen 1.0 Ecoboost 92kw a nebo novější 1.5 Ecoboost(nejsem si jist úpně..)
Co bych zvážil za mě je skladovka NOVÉHO Fordu Focus 1.0 Ecoboost. I základní výbava je použitelná, šel bych ale po TrendEdition Plus, kde sice cena překračuje o dost 400tis. ale více snad člověk nepotřebuje. Odhlučnění nového Focusu chválí i v zahraničních recenzích, kde si na tohle potrpí! Jinak v ceně je vždy pětiletá záruka nebo 120tis.km. , co příjde dříve.
Chce to vyzkoušet, co ti padne více do ruky. Za mě platí, že na dálnici, čím větší a těžší auto, tím lépe. Vždy tohle ocením v Mondeu, jakmile prší nebo sněží a nebo je silný boční vítr

Ale právě Golf i Focus nejsou ostudou ani za špatného počasí!! a navíc s hatchbackem zaparkuješ vždý lépe ve městě

Jinak jako ojetina v benzínu může být dobrá i 1.2 TSI 81kw Golf, kde musí jít o motor řady E211. Ten motor na Golf stačí, je tichý i na dálnici a zatím to vypadá na spolehlivý motor i převodovku.
Co mě ještě překvapilo je příjemný motor od PSA 1.2 Puretech, myslím samozřejmě s tím turbem. Skladovka Peugeotu 308 vyjde NOVÁ ve slušné výbavě také do 400tis.kč. Díval jsem ceny takového vozu jsou od 370 000kč. S mojí výškou 180cm vidím dobře i ciferníky v i-cocpitu a celkově jsem překvapený jak je to příjemné auto. Peugeot se hodně posunul dopředu v interiéru i podvozku. Motor je kultivovaný.
Řídil jsem novou Hyundai i30 s tichým motorem 1.4 T-GDI, jen mě připadalo, že opět jako v předšlé generaci není tak dobře odhlučněný podvozek jako v Golfu a Focusu.