no, je samosebou, že za tu cenu to bude ojetina. S tím musí být smířený, ale i za tuhle cenu by se měly dát najít slušné kousky. Jasně, když se budeme koukat po Audi A6, A8 nebo BMW 5xx/7xx, E-klasse nebo (můj neoblíbený

) VW passat/phaeton, tak to budou vylítaný plečky rovnající se finanční sebevraždě. Protože je chce každej a je o ně velkej zájem (nechápu proč), tak je těžký najít slušný kousek a taky se kradou.
Můj návrh co do 300 tisíc? Co takhle
Volvo S80 3.2 V6 (nebo raritní 4.4 W8) oba spolehlivé, velmi dobře snáší LPG, nebo s volví naftou, v té se pravda moc nevyznám, ale D5 je odolná. Ten 3.2 se dá v reichu sehnat i levnějc a nejsou úplně vylítaný. Před časem jsem se byl v reichu na jednu S80 3.2 podívat byla to aukce na ebay. Nakonec šel za 9000 euro !!!! Plná výbava, interiér udržovaný, jak nový zvenku taky ok.
Takže s timhle autem by se vešel do limitu i se servisem a LPG.
Za 300 tisíc se dá koupit (i levnějc)
Saab 9-5, ca rok 08, interiér nesedí každému, ale to odhlučnění, nesmrtelný a hodně silný motor těžko jinde pohledáš.
Známej jezdí řádku let s P607 a pěje samou chválu, sám s nim natočil přes 300 tisíc km , to by taky nemuselo bejt špatný, ale ve francouzech se moc nevyznam.