toskey napísal:
Citroenak napísal:
Za mna Citroen C5 2.0i automat. Auto sa da po zlej ceste zodvihnut, takze so svetlou vyskou nebude problem. Auto je vo vnutri priestranne, a aj najnizsia vybava byva velmi bohata. Automat to ma ale myslim 4 stupnovy, neviem ci tam isiel aj 6 stupnovy. Oba su ale spolahlive, len 4 stupnovy trochu viac zerie. Kombi by sa uz dal nazvat aj autobusom. Do ceny by ste sa mali zmestit, len je treba auto pred kupou poriadne preklepnut. Ludi na to najdete napr. na c5clube. Ako bonus uz len uvediem, ze po okreskach je pekne tiche a makke, takze moj dvojrocny syn zaspi asi po 2 kilometroch a vstane vacsinou ked vystupujeme. Mam ho rok a pol, najazdene 205t km, nic neocakavane som zatial neriesil, len sa vozim. Ak chcete novsi, pozerajte od r.v. 2005, je to 2.0i 103kw s variabilnym casovanim. U mna spotreba na manual nejakych 7.5, co je na 1.5 tony vaziace auto podla mna vyborne. Idealne auto pre rodinu.
Vzhledem k dané cenové hladině a roku výroby tak to taky vidím na C5,. Benzínový 2 litry maj 4 rychlosti,, 3l a nafty 6 rychlostí. Vzhledem k tomu,že chcete vozit rodinku tak chci taky upozornit, že dané auto ve střední třídě bylo jedno z nejbezpečnějších...(mraky airbargů,kolenní standart) a ptž nejsem zaslepenej jen do c5 tak nabízím alternatvu -Mondeo-bouhužel je nízky,není tak stavěný na naše cesty jako c5,která v nejvyšší poloze má vyšši průjezdnost než třeba yetti nebo jině pseudoSUV
Moj alias moze navadzat k tomu,ze poznam len citroeny,ale nie je tomu tak.Len ma jednoducho lepsie rodinne auto nenapadlo. taktiez je to vyborne auto pre rybara,ktory obcas potrebuje do terenu. Ja uz ale s dalsim autom pojdem k inej znacke.