0
späť

diskuze k tématu: Volvo S80 T6 AWD - útok na německou konkurenci

kategórie zaradenia témy: ostatní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 07:44, hmm
Pěkná paní
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 07:58, Cenik
No ja nevim, kdyz jsem videl KOMPLETNI cenik Volva v CR, tak jsem jen povzdechl. To zcela jiste BMW a Audi neohrozi.

Pokud se divate napr. v nemecku, kde ceny jsou rozumnejsi (rozumnej nizsi) tak chapu ze Volvo muze konkurovat.
Jinak v automatu to rozhodne neni spatny auto.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 09:37, RE: hmm
anonym napísal:
Pěkná paní
Volvo je automobil,který má nádech zvláštnosti už řadu let.I staré typy 240 měly své kouzlo,i když každého zdaleka neoslovily.Až typem 850 a přechodem na přední pohon se změnil i tvar,přeci jen blíže k evropskému vkusu.Je zajímavé,že nic nebylo necháno náhodě - jen pro zajímavost - motory pro Volvo vyvinulo Porsche,odtud pramení jejich kultivovanost a obrovská výdrž.I motor v typu 80 vychází ze stavebnicového třílitru staré řady.Obdivuji konstruktéry,že dokáží umístit řadový šestiválec napříč.Zajímavé je i spouštění motorů Volvo,ony opravdu jen zaduní a pak už téměř neslyšně a naprosto klidně běží.Mám zkušenosti s pětiválcem 2,5 je to také úžasný motor.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 10:15, Divní lidé
Znám asi 5 lidí jezdící Volovem a všichni jsou divní. Přesně jako ty auta. Tim nechci říct že jsou špatná, ale jsou prostě divná.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 11:16, S60 D5
jaký je krom výkonu rozdíl mezi CR V5 a ozn. D5? Dá se těmto motorům věřit? Já už nějakou dobu hledám S60 D5, ale zatím se bojím toto koupit. Nikdo normální (oběktivní uživatel) v mém okolí není, a prodávající to samzřejmě vychválí, i kdyby to byla překopaná zastava. Jezdí se mně s tím moc dobře, spotřeba se zdá být naprosto přijatelná (nebo PP lže jako v roomsteru či fábce?), vlastnosti pro mě vyhovující, prostě docela dobrá kára za cenu vohrkané tuctové koktávy, o třídu jinde. Chci se zeptat, jestli je nutné vyyhledávat přímo D5, nebo jsem všechny CR V5 schopné? Odolné CZ naftě?
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 14:02, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Znám asi 5 lidí jezdící Volovem a všichni jsou divní. Přesně jako ty auta. Tim nechci říct že jsou špatná, ale jsou prostě divná.
hm... Já bych teda asi byl rád divným...
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 17:30,
tak to místo vzadu bych chtěl vidět...je ho tam zrovna tak málo, jako v předchozích generacích všech volv!!! článek je zřejmě placen přímo firmou,jinak nevím...
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 21:00, RE: bez předmětu
anonym napísal:
tak to místo vzadu bych chtěl vidět...je ho tam zrovna tak málo, jako v předchozích generacích všech volv!!! článek je zřejmě placen přímo firmou,jinak nevím...
Tak se podivej na ty fotky...
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 22:03, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Hmm, tak to se asi taky divnej ... S70 T5 ... :)
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 04.07.2008 22:41,
Němcům nemůže konkurovat snad nikdo, nejhezčí auta jsou ty německé i když kvalita u některých modelů pokulhává, většina lidí je kupuje hlavně kvůli atraktivnímu kabátu.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 10:45, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Já se k těm divným lidem klidně přidám ... jezdím s C70 T5
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 10:49, RE: S60 D5
anonym napísal:
jaký je krom výkonu rozdíl mezi CR V5 a ozn. D5? Dá se těmto motorům věřit? Já už nějakou dobu hledám S60 D5, ale zatím se bojím toto koupit. Nikdo normální (oběktivní uživatel) v mém okolí není, a prodávající to samzřejmě vychválí, i kdyby to byla překopaná zastava. Jezdí se mně s tím moc dobře, spotřeba se zdá být naprosto přijatelná (nebo PP lže jako v roomsteru či fábce?), vlastnosti pro mě vyhovující, prostě docela dobrá kára za cenu vohrkané tuctové koktávy, o třídu jinde. Chci se zeptat, ...
Neboj se a kup. Určitě nebudeš zklamán. D5tka je velice povedenej motor. A spotřeba okolo 6ti litrů nafty je na takové auto taky fajn.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 12:43, 90% podobných aut se prodává s dieselem ...
... takže Volvo bude rádo, když prodá všechny předváděcí T6 AWD
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 17:57, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Já se k těm divným lidem klidně přidám ... jezdím s C70 T5
Také se přidávám....Volvo V70 D5
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 18:03, RE: S60 D5
anonym napísal:
jaký je krom výkonu rozdíl mezi CR V5 a ozn. D5? Dá se těmto motorům věřit? Já už nějakou dobu hledám S60 D5, ale zatím se bojím toto koupit. Nikdo normální (oběktivní uživatel) v mém okolí není, a prodávající to samzřejmě vychválí, i kdyby to byla překopaná zastava. Jezdí se mně s tím moc dobře, spotřeba se zdá být naprosto přijatelná (nebo PP lže jako v roomsteru či fábce?), vlastnosti pro mě vyhovující, prostě docela dobrá kára za cenu vohrkané tuctové koktávy, o třídu jinde. Chci se zeptat, ...
Jezdím s "dé pětkou" cca dva roky....a naprostá paráda!!
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 19:17, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Ve starsi S80 jsem v zadu sedel jen jednou v zivote, ale pamatuju, ze tam bylo asi tolik mista jako v mem obyvaku.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 05.07.2008 19:17, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Jj, taky jsem divnej - XC70 D5. Sorry, vim ze bych mel valit oktavkou v tedeicku, abych byl za normalniho slusnyho cechacka, s jen takovym docela malym kompleksickem ...
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 06.07.2008 16:54, KROKODYL
Muze mi prosim nekdo vysvetlit, proc je posledni dobou dat mezi ridice a spolujezdce panel velikosti jidelniho stolu ? JA CHCI MISTO NA NOHY !!! Nemam kam dat kolena a posledno dobou neni auto, ktere by nemelo tuhle 'vymozenost' ... :(
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 07.07.2008 14:52, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Tak jsem taky divnej, V70 2.5D
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 07.07.2008 18:40, RE: Divní lidé
anonym napísal:
Hmm, tak to se asi taky divnej ... S70 T5 ... :)
S70 neexisuje
reagovať
nahlásit
1 2
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.