)
) Ale spíš mi šlo o ustálenou tendenci stále kritizovat cokoli ( zvláště to co nemám, nebo ještě lépe: má soused ) . A tento populární směr pan Vaculík drží a popularity mezi lidem se mu právě díky hraní na tuto notu skutečně dostává. Ono totiž je stále v jistých společenských kruzích zajímavější kritizovat a pomlouvat. je tu totiž takový přežitek, že auto je cíl snažení a zahr. auto známka luxusu. ( mnohdy velmi pochybného ). Tudíž je přeci nutnost zanět vše české či cokoli co má s Čechy spojitost. No a na toto hraje pan Vaculík. Píšeo Kia - rýpanec do koncernu, píše o M-B - rýpanec do koncernu, píše o trakaři - rýpanec do koncernu.
) Ale spíš mi šlo o ustálenou tendenci stále kritizovat cokoli ( zvláště to co nemám, nebo ještě lépe: má soused ) . A tento populární směr pan Vaculík drží a popularity mezi lidem se mu právě díky hraní na tuto notu skutečně dostává. Ono totiž je stále v jistých společenských kruzích zajímavější kritizovat a pomlouvat. je tu totiž takový přežitek, že auto je cíl snažení a zahr. auto známka luxusu. ( mnohdy velmi pochybného ). Tudíž je přeci nutnost zanět vše české či cokoli c...
))
) Ale spíš mi šlo o ustálenou tendenci stále kritizovat cokoli ( zvláště to co nemám, nebo ještě lépe: má soused ) . A tento populární směr pan Vaculík drží a popularity mezi lidem se mu právě díky hraní na tuto notu skutečně dostává. Ono totiž je stále v jistých společenských kruzích zajímavější kritizovat a pomlouvat. je tu totiž takový přežitek, že auto je cíl snažení a zahr. auto známka luxusu. ( mnohdy velmi pochybného ). Tudíž je přeci nutnost zanět vše české či cokoli c...
)
)
)
)