Radek napísal:
Presne tak. Ja jsem sice cist neprestal, ale toto mne hodne pobavilo. Nevim podle jakych kriterii k tomuto nekdo muze dojit.
Přesně tak, měřím 185cm, vážím pár kil přes 100, a ve Fabii si sednu trochu pohodlně jen na místě předního spolujezdce. Za volantem se kopu koleny do volantové konzoly, do lýtka pravé nohy mne tlačí středová konzole rádoby klimatizace, poloha této nohy na plynovém pedálu je nepřirozená, mezi plynovým a brzdovým pedálem je malá mezera, která sice zrychluje případné rychlé přešlápnutí z plynu na brzdu, ale u lidí s širší nohou to vede při nouzovém brždění i k přidupnutí plynu vnějším okrajem boty - takže kdo si nevykopne při brždění i spojku a chce využít brzdného efektu motoru, může se ošklivě spálit. Po 150km jsem rád, když můžu zajet mimo silnici a dát si "oraz". A to nemluvím o sezení vzadu - tam si nesedám, ale zašprajcovávám se mezi sedačku a strop, a to i v "kombíku" - tam je přírůstek místa nad hlavou takový, že při drncání na českých silnicích si hlavu permanentně neotlačuji, ale do rytmu s rygoly otloukám, a pokud vpředu nesedí člověk s méně než 160cm výšky, musím si poskládat i kolena až málem pod bradu. Nic moc na tomto faktu nezměnila ani novější verze předních sedadel s vybráním v zadní ploše, prostě Fabia a vnitřní prostor, to je jako nebe a dudy!!!