Štvrtok 11.10.2007 11:13,
Megane II Sedan
Zdravím, hezká recenze, osobně jsem taky vlastníkem Meganu II, akorát v Sedanu. V zásadě můžu se vším souhlasit.
S tím odíráním madla dveří od prstenů jste trefil do černýho - taky mám madlo otlučený, furt na to zírám, a nechápu. Teď jste mi otevřel oči.
Sedan a Grandtour mají podvozek prodloužený, takže místa vzadu je v nich podstatně víc.
K té hlučnosti dieslů - myslím, že Renaulťácké jsou po téhle stránce celkem v pohodě. Jasně, benzin je benzin. Ale třeba nedávno mě kolegyně svezla v zánovním Audi A3 TDI a byl jsem docela šokován. Auto je to krásné, kvalita spracování a materiálů je oproti Meganu jiná liga, to jo, ale ten rámus. A to jsem si říkal fajn, motor se zahřeje a bude to klíďo píďo. Celá cesta beze změny, rámus! Ale jinak bych mu neřekl ne...
Vrzání - mně vrže (skutečne jenom trochu) palubovka jenom na nějakém rozbombardovaném povrchu, případně když jdu po dlažbě alá Letná. Jinak mi tam dělá největší bordel uchycení/rám rádio. Nemám továrenské, je dokupované, musím to tam někaj utěsnit.
A k těm servisům - zatím jezdím do autorizovaného (Zličín) a jsem maximálně spokojený. Samozřejmě kromě ceny, ale jinak jednání, úkony na voze, poskutnutí rad/informací, vše na 100%.
A ještě poznámka k výběru - jsem rád, že ještě někdo vybírá auta (i když je to hodně velká investice) na základě citů. Prostě co se mu líbí. Ne co mu doporučí v hospodě, nebo na čem jezdil táta/děda/praděda... , co má nejlevnější náhradní díly, co má nejmenší spotřebu, co je in. Klobouk dolů.
reagovať