Tady rozhodnou detajly jako: toto se víc líbí manželce, servis od tohoto máme blíž, tam mi dají při koupi malou slevu atd ... Stejně se mi líbí jak všichni spekují nad novými nezajetými auty. Udělat pořádný test na 100.000km, jeho průběh analyzovat, pak rozebrat celé auto a můžem se bavit co je lepší. Osobně z těch dvou bych asi vzal nakonec Punto. Protože se mi vzhledově víc líbí jak zvenku tak uvnitř. Corse zas ale víc veřím po technické/strojírenské stránce. Každopádně s ani jedním praktickou zkušenost nemám (a vůbec mi to nechybí)
Tady rozhodnou detajly jako: toto se víc líbí manželce, servis od tohoto máme blíž, tam mi dají při koupi malou slevu atd ... Stejně se mi líbí jak všichni spekují nad novými nezajetými auty. Udělat pořádný test na 100.000km, jeho průběh analyzovat, pak rozebrat celé auto a můžem se bavit co je lepší. Osobně z těch dvou bych asi vzal nakonec Punto. Protože se mi vzhledově víc líbí jak zvenku tak uvnitř. Corse zas ale víc veřím po technické/strojírenské stránce. Ka...
Tady rozhodnou detajly jako: toto se víc líbí manželce, servis od tohoto máme blíž, tam mi dají při koupi malou slevu atd ... Stejně se mi líbí jak všichni spekují nad novými nezajetými auty. Udělat pořádný test na 100.000km, jeho průběh analyzovat, pak rozebrat celé auto a můžem se bavit co je lepší. Osobně z těch dvou bych asi vzal nakonec Punto. Protože se mi vzhledově víc líbí jak zvenku tak uvnitř. Corse zas ale víc veřím po technické/strojírenské stránce. Ka...
Pažouti s číslem 7 na konci jsou hezcí, ale mají extra špatnou pověst, už jsou na tom hůř než rencek a citrón