)) (ne v Oktávce nebo se to přetočí jak bývá na chcizit.cz)
)) Obecně platí za dobré i Pirellky, ale jen na suchém letním asfaltě. Dunlop jsou super ale dost drahé. Continental taky není špatný vlastnostma, ale okamžitě se sjede. Barum zcela podprůměr (to už nejsou kvalitní OR34 z let minulých) . Nejhorší jsou Matador a vražedné pak Wanli. Zmiňované Bridgestone neznám.
JJ Pirellky špatné nejsou, taky jsem je tehdá měl ve výběru na 2-3 místě. P6000 měly fantastickou životnost, hluk pak průměrný, sucho super ale vlastnosti na vlhku K.O. Prostě když gumu, tak Michelin (nebo Durex hihi). Co mě ale víc štvě, jak se ta cena u konkrétního modelu šplhá s rychlosním indexem. Do 180 pohoda, ty 210 únosné, 240 drahé, 270 super drahé. Obout auto je pak 5 místná částka a jedničkou rozhodně nezačíná
PS: jen ze zvědavosti, co máš v plánu po prodeji C5 ? Nedávno jsi tu napsala 2 v 1, takže bych loboval za w221 65 amg. Cena sice mazeeec, ale máš to R. Phantom a B. Veyron v jednom - a to se vyplatí! Na TopGearu ho chválili. V dynamice porazilo i F430 a sedí se v tom krááásně. Víš jak bys pak ty chlapy provokovala?
Já myslím, že nelze házet všecky motory do jednoho pytle. Mám zato, že pro 6 válců je skutečně lepší R, pro 8 už ale V. Zmiňované V12 je pak mazec na údržbu (každý to neprodá za 3 neděle jak Kylie) rozdíl ve spotřebě cca 3L oproti V8 je pak to nejmenší. Výkonostní rozdíl sice poznat jde, na druhou stranu v běžném provozu stačí i V8. Platí to jak u Medvěda, tak BMW tak Jaguaru. Pro dobré vyvážení stačí 8 válců, 12 už je pro image. Navíc V8 má hezčí hlubší zvuk, protože má ty válce většinou o něco větší. ...Opačný extrém je pak Veyon, to má válců 16 a zvuk naprosto jedinečný a netypický, trochu jak letadlo. Bavorácké motory jsou dobré skoro všecky, nejen R6, to se jim zas nechat musí. Nezapomenu jak měl děda kdysi na Wartburgu 353 v domácích podmínkách dovařený navíc 4. válec. Kultuře běhu to neprospělo, naopak, ale hrabalo to i na trojku. Na dnešních autech už by to však asi nešlo.
Já myslím, že nelze házet všecky motory do jednoho pytle. Mám zato, že pro 6 válců je skutečně lepší R, pro 8 už ale V. Zmiňované V12 je pak mazec na údržbu (každý to neprodá za 3 neděle jak Kylie) rozdíl ve spotřebě cca 3L oproti V8 je pak to nejmenší. Výkonostní rozdíl sice poznat jde, na druhou stranu v běžném provozu stačí i V8. Platí to jak u Medvěda, tak BMW tak Jaguaru. Pro dobré vyvážení stačí 8 válců, 12 už je pro image. Navíc V8 má ...
vtipné .... oceňuji! 
Já myslím, že nelze házet všecky motory do jednoho pytle. Mám zato, že pro 6 válců je skutečně lepší R, pro 8 už ale V. Zmiňované V12 je pak mazec na údržbu (každý to neprodá za 3 neděle jak Kylie) rozdíl ve spotřebě cca 3L oproti V8 je pak to nejmenší. Výkonostní rozdíl sice poznat jde, na druhou stranu v běžném provozu stačí i V8. Platí to jak u Medvěda, tak BMW tak Jaguaru. Pro dobré vyvážení stačí 8 válců, 12 už je pro image. Navíc V8 má ...
JJ Pirellky špatné nejsou, taky jsem je tehdá měl ve výběru na 2-3 místě. P6000 měly fantastickou životnost, hluk pak průměrný, sucho super ale vlastnosti na vlhku K.O. Prostě když gumu, tak Michelin (nebo Durex hihi). Co mě ale víc štvě, jak se ta cena u konkrétního modelu šplhá s rychlosním indexem. Do 180 pohoda, ty 210 únosné, 240 drahé, 270 super drahé. Obout auto je pak 5 místná částka a jedničkou rozhodně nezačíná
PS: jen ze zvědavosti, co máš v plá...