0
späť

diskuze k tématu: Auto na delani machra

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit
Jurasmal
počet príspevkov2
dátum registrácie14.08.2015
Piatok 14.08.2015 13:48, Auto na delani machra
Autari zdravim vas! Jsem obyc. nagelovanej sukac, financi moc nemam, delam jako soustruznik a bydlim v byte 1+1, mam focusa 1.6 kazdej se mne za to auto smeje, auto vsak jezdi bez poruchy. Vsechny baby me hned poslou do .... kdyz dojedu s focusem r.v. 99, proto mam nyni tezce nasetrenejch 150000 a chcu z toho co nejvic, nezajima me jizdni vlastnosti, a nic kolem, chci proste auto co se hodi pro jednoho z tech sukacu pred diskotekou. Kamaradi mne doporucili, ze se mam obrarit na autare, ze ti vi jak na machersky auta. Prosim o rady, sam vim, ze jsem su!in to me rikat nemusite, chcu balit kocky. Diky chlapi, Jirka
reagovať
nahlásit
bitner
počet príspevkov216
dátum registrácie19.06.2012
Piatok 14.08.2015 13:56, RE: Auto na delani machra
Jurasmal napísal:
Autari zdravim vas! Jsem obyc. nagelovanej sukac, financi moc nemam, delam jako soustruznik a bydlim v byte 1+1, mam focusa 1.6 kazdej se mne za to auto smeje, auto vsak jezdi bez poruchy. Vsechny baby me hned poslou do .... kdyz dojedu s focusem r.v. 99, proto mam nyni tezce nasetrenejch 150000 a chcu z toho co nejvic, nezajima me jizdni vlastnosti, a nic kolem, chci proste auto co se hodi pro jednoho z tech sukacu pred diskotekou. Kamaradi mne doporucili, ze se mam obrarit na autare, ze ti vi jak na machersky auta. Prosim o rady, sam vim, ze jsem su!in to me rikat nemusite, chcu balit kocky. Diky chlapi, Jirka

Je fakt vedro, co?

reagovať
nahlásit
free78
počet príspevkov300
dátum registrácie19.09.2008
Piatok 14.08.2015 14:25, RE: Auto na delani machra
Jurasmal napísal:

Hele měl bych jednu radu. Kup si kchár na lízačku woe. Buchta bude ohromená, jakýmže to hustoautem jezdíš a nepozná že je tvoje zatím jen napůl ;)

Ze zkušenosti z mého okolí to jeden týpek udělal přesně takto. Balil baby na fungl novou voktáviu stříbrný metle a ftédéíčku. A úspěchy měl. Holky házely rodidla pod kola. To že byla voktáfka na lízačku a že na ni dává celej příjem už žádná neřešila.
reagovať
nahlásit
Pepe
počet príspevkov1143
dátum registrácie09.05.2007
Piatok 14.08.2015 14:26, RE: Auto na delani machra
bitner napísal:
Jurasmal napísal:
Je fakt vedro, co?

Ale konečně fakt vyčerpávající dotaz, kterej má hlavu a patu . Autor má přesnou představu o využití a financích. Ale nejsem autař, neumím poradit
reagovať
nahlásit
David V
počet príspevkov2076
dátum registrácie16.05.2007
Piatok 14.08.2015 15:06, RE: Auto na delani machra
Jurasmal napísal:

Hele, těch 150 tisíc by na nějaké privátní služby měly na dlouhou dobu vydržet,. Navíc je tam jistota, že dostaneš, co si zaplatíš, zatímco buchty na disco jsou nevyzpytatelné.
Nech si Focuse a plať pouze za to, co skutečně potřebuješ.
Jo, a srandě samozřejmě rozumím, ale nic vtipného mě nenapadlo.
reagovať
nahlásit
Sanyo
počet príspevkov13
dátum registrácie31.07.2015
Piatok 14.08.2015 15:16, ...
Mě se líbí upřímnost dotazu. Asi by to chtělo combi, pokud možno aby zadní sedačky šly sklopit do úplné roviny. Pak změřit výšku mezi podlahou a stropem, aby si slečna na koni netřískala hlavu o strop. A dále aby to bylo v kůži nebo kožence, přece jenom se z toho semeno bude lépe stírat.

A dík za info, jak buchty reagují na Focuse z roku 99. Teď jsem jednoho v kombíku koupil, tak vím, že před disco s tím nemá ani cenu jezdit.
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Piatok 14.08.2015 15:24, aaa
heel kup si červenou toyout celicu,....na Shellu si kup nálepky Ferrari...tričko,mikinu Ferrari za tvý těžce vyježeěný prachy a ona ta baba nepozná že to není laFerrari ale stará celica,která vypadá tak nějak závodně :) hlavně tže bude nálepka Ferrari..a ty budeš největší bourač :)
reagovať
nahlásit
Jurasmal
počet príspevkov2
dátum registrácie14.08.2015
Piatok 14.08.2015 15:42, Dikec jdu nejak na to
Pánové díkec za nějaký ty rady asi budu muset koupit tu káru na lízačku, jenže nechce se mi tak nějak sázet cash ještě 10 let za vochcávku, co takhle rapid? To je asi low co? Každopádně, s tou celicou je to taky napad, dival jsem se, ale s tím prostě HUJ neuděláš a dnešní baby to prostě poznaj a budu zase za ko!ota! Nedelam si srandu, prostě je to tak jak to je, nebudu vam tady psat, ze su student a hledam bmw do 100000, na co asi??? Nevykládejte, že nemate zkušenost, jinak bychom vsici mohli jezdit s focusem 1.6 protože ten prostě neselže a jezdi skoro i bez benzínu..
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
Piatok 14.08.2015 16:12, kokot
potřebuješ ulovit babu nebo střídat?

jestli ulovit tak si třeba tu pujč Panaremo za 4000kč na den
https://www.luxuryrent.cz/vozy/detail/porsche-panamera-turbo/

pak ji další den vem ze školy Caymanem -4000.-kč
https://www.luxuryrent.cz/vozy/detail/porsche-cayman/

další den si pučíš Mustanga,až ji pojdeš vyzvednou k nim dom -10 000
http://dream-cars.cz/auta/default/ford-mustang-2015

no a pak jak pojedete někam na nákupy tak standarjnít M4 -5000
https://www.luxuryrent.cz/vozy/detail/bmw-m4/

a na to už ji utáhneš určitě..a zbývá ti furt 110 000kč
a to už dobrej dojem uděláš hotelama apod :)
reagovať
nahlásit
tomaskrtek
počet príspevkov983
dátum registrácie18.03.2008
Piatok 14.08.2015 16:47, RE: Dikec jdu nejak na to
Jurasmal napísal:
Pánové díkec za nějaký ty rady asi budu muset koupit tu káru na lízačku, jenže nechce se mi tak nějak sázet cash ještě 10 let za vochcávku, co takhle rapid? To je asi low co? Každopádně, s tou celicou je to taky napad, dival jsem se, ale s tím prostě HUJ neuděláš a dnešní baby to prostě poznaj a budu zase za ko!ota! Nedelam si srandu, prostě je to tak jak to je, nebudu vam tady psat, ze su student a hledam bmw do 100000, na co asi??? Nevykládejte, že nemate zkušenost, jinak bychom vsici mohli jezdit s focusem 1.6 protože ten prostě neselže a jezdi skoro i bez benzínu..

kup si sedmičkové BMW, za ty peníze bude pěkná 745i z roku 2003 co stála minimálně dvě a půl mega, až jí do toho posadíš tak bude zírat. ale postav to trvale někam poblíž a pravidelně dobíjej baterku protože provoz asi neuživíš. good luck!
reagovať
nahlásit
Sanyo
počet príspevkov13
dátum registrácie31.07.2015
Piatok 14.08.2015 17:18, ...
No nevím jak je to s rychlostí vrácení kauce. Třeba na toho Mustanga chtějí 100k. To by si to ty půjčovny musely přeposílat rovnou mezi sebou. Aby na to borec nedojel a druhý den pro ni nepřijel opět ve Focusu.
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
Piatok 14.08.2015 17:34, RE: ...
Sanyo napísal:
No nevím jak je to s rychlostí vrácení kauce. Třeba na toho Mustanga chtějí 100k. To by si to ty půjčovny musely přeposílat rovnou mezi sebou. Aby na to borec nedojel a druhý den pro ni nepřijel opět ve Focusu.

podle mne je to ale nejschudnější verze.
stále může střídat auta,která jsou v TOP stavu,neřeší možné technické komplikaec a případné faux pau,kdy mu to kixne...
muže machrovat kolik toho má...a jak to střídá a nemusí se bát,kde to bude mít přes noc.
reagovať
nahlásit
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Piatok 14.08.2015 20:35, auto
Vole, sežen si velorex a si pánem Stodolní. V létě sundáš hadry a máš cabrio i na koule.
A když budeš šikovnej můžeš i někoho zkasírovat v lokále a bude na benzín.
p.s. - když ve velouši řadíš většinou musíš sahat spolujezdkyni mezi nohy ;)
reagovať
nahlásit
Petr S
počet príspevkov1250
dátum registrácie28.11.2008
Piatok 14.08.2015 22:11, RE: auto
PetrT napísal:
Vole, sežen si velorex a si pánem Stodolní. V létě sundáš hadry a máš cabrio i na koule. A když budeš šikovnej můžeš i někoho zkasírovat v lokále a bude na benzín. p.s. - když ve velouši řadíš většinou musíš sahat spolujezdkyni mezi nohy ;)

reagovať
nahlásit
spiteful
počet príspevkov71
dátum registrácie18.06.2015
Pondelok 17.08.2015 09:56, good
jo tak to by šlo
reagovať
nahlásit
Giorgio
počet príspevkov814
Pondelok 17.08.2015 16:43, RE: Dikec jdu nejak na to
Jurasmal napísal:

Jestli to opravdu není špatný vtip, tak si z toho nebudu dělat srandu a hodím sem tip na dodnes obstojně koukatelné auto, co by mohlo/mělo mít i nějakou tu auru přitahující holky pro rychlozápichy: http://www.tipcars.com/mercedes_benz-clk/mercedes_benz-clk-34862756.html
reagovať
nahlásit
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Pondelok 17.08.2015 17:12, RE: Dikec jdu nejak na to
Giorgio napísal:
Jurasmal napísal:
Jestli to opravdu není špatný vtip, tak si z toho nebudu dělat srandu a hodím sem tip na dodnes obstojně koukatelné auto, co by mohlo/mělo mít i nějakou tu auru přitahující holky pro rychlozápichy: http://www.tipcars.com/mercedes_benz-clk/mercedes_benz-clk-34862756.html

To už mi přijde víc cool Audi TT než tenhle dědkovskej medvěd... navíc bude servisně levnější.
reagovať
nahlásit
Giorgio
počet príspevkov814
Pondelok 17.08.2015 18:14, RE: Dikec jdu nejak na to
PetrT napísal:
Giorgio napísal:
Jurasmal napísal:
To už mi přijde víc cool Audi TT než tenhle dědkovskej medvěd... navíc bude servisně levnější.

První generace TT je už na pohled stará, tohle CLK je novější a je to na něm i vidět. Servisní náklady jsou jiná kapitola - ale on s tím nechce "jezdit". Mergl je mergl, dát na to kola z AMG paketu a bude to krasavec. To TT leda jako kabrio, ale to je zase celoročně hůře použitelné a má jenom dvě místa. To už je pak lepší hledat votuzeného golfa, to je taky sázka na jistotu. http://www.tipcars.com/volkswagen-golf/volkswagen-golf-25720024.html (vím, že je to přes limit, ale něco se určitě dá usmlouvat a něco přišetřit; na servis tenhle machr stejně nedá nic)
reagovať
nahlásit
lakyporucik
počet príspevkov12
dátum registrácie16.08.2015
Pondelok 17.08.2015 22:58, Normální rada
Za mě bych ti poradil, kup si pasata nějaký novější dáš na to krásné kola, svezení krásne atd a peníze ti na to stačí, a otázka jaké baby hledáš když to pěkně upravíš, tak ty baby které nejsou prošuk..... zepředu zezadu na tebe poletí a budeš mít o dost víc než s nějakou blbou, taky i octavie II koupiš krásně, RAPIDA prosííím rapida neeee. to určině ne,a nebo z Německa nějakou Nissan 350Z co jsem slyšel a četl tak mezi sportáky nejlepší auto opravy až tak moc ne a jedine mínus je to že vzadu na kufr je vzpěra uprostřed tak tam nenaložíš moc věcí. Ale jinak taky super. Je to dražší ale přištří a na to ti pujdou sami. Další možností je nějaká krásná Audi A3 ale to už asi ne, za mě pokud máš 150 000 Passat hezky udělaný nebo Octávie, ale pokud chceš sportáka tak jedine Nissan 350 je to lepší jak TT co jsem se díval na recenze a srovnání, je to sice třeba už 180tis ale každý prodejce slevní nebo se podívej na mobile.de taky možnost něco najdeš. Ale passat krasně upravený bude taky hezké auto, pro baby a něco jako starý BMW nebo Mercedes to opravdu nee, jedine BMW něco novější třeba 320tku tak rok 2005 možna na něco narazíš ale opravy jsou někde jinde kdyby jsi chtěl nějaký dotaz piš
reagovať
nahlásit
Citroenak
počet príspevkov728
dátum registrácie13.04.2012
Utorok 18.08.2015 13:06, Ferrari
Skus mozno nieco taketo:
http://www.carscoops.com/2012/08/it-came-from-ebay-hell-peugeot-406.html

reagovať
nahlásit
1 2

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.