Tresnicka na dortu je ted v zime quattro, jezdim casto do hor a tohle jede jako kdyz zadnej snih neni, fakt neuveritelny. Pokud jde o zavady - menil jsem spojku (mam manual, byla to honicka ho sehnat s timhle motorem a quattrem, ale automat mi nesmi do baraku... teda mozna casem DSG... no nic) asi se na ni podepsal obrovskej kroutak toho motoru... no a pak zlobila klima, byla prosoupana nejaka hlinikova trubka a unikala kapalina. Celkove ale spokojenost az nadseni...
A dělají to oba klíčky?
A dělají to oba klíčky?
Ale jak jsem říkal,až tak mě to nevadí ikdyž to dálkové otevírání je pohodlnější...Jo a když jsme u toho (opět maličkost) nesvítí mě podsvícení autoradia při zapnutých světlech.Ovšem nevím jestli to svítit má nebo ne,jedná se vlastně o podsvícení těch tlačítek,displej je v poho. mám tam autoradio concert(s CD.)
Ale jak jsem říkal,až tak mě to nevadí ikdyž to dálkové otevírání je pohodlnější...Jo a když jsme u toho (opět maličkost) nesvítí mě podsvícení autoradia při zapnutých světlech.Ovšem nevím jestli to svítit má nebo ne,jedná se vlastně o podsvícení těch tlačítek,displej je v poho. mám tam autoradio concert(s CD.)
Ale svítit by to mělo... přepnout po tmě rádio na CD je docela nic moc.
Ale svítit by to mělo... přepnout po tmě rádio na CD je docela nic moc.
časem si člověk asi zvykne....jo aještě jedna maličkost
...protože k tomu autu nemám žádný manuál,dodnes jsem nepřišel na to, na co je to tlačítko ve sloupku u řidiče.Zřejmě to asi souvisí s tím alarmem který mě nejde takže to nepoužívám.