Fanthomas napísal:
Znamy ma tuto Audi s TDI 96 kW a najetymi lehce pres 300 tis. kilometry. Stezovat si na ni nemuze. Akorat autor zapomnel Audine pres samou chvalu vytknout nektera slaba mista zpracovani interieru. Co si takhle brzo po ranu vzpominam, tak se jedna o spinac svetel a madlo u ridice. Nicmene musim podotknout, ze verim, ze sedacky jsou v poradku oproti napr. novemu VW Passat, ktery jsem ted o vikendu videl a po 113 tis. uz kuze u ridice nebyla nic moc. Ale zase je to odvisle od miry pouzivani, kdy se...
Milý Fantomas
! Jak se vám jezdí a létá v Citroën DS?
ad: "... 4x4 by bylo lepší" - bylo by dokonce ZÁSADNĚ lepší! Tento model A4 POTŘEBUJE být ve "všechnopohonverzi", neb verze (no spíše její řidič) s předním pohonem v zatáčkách docela "trpí" (koncernisté "promiňte", ale tady je uložení motoru docela DOST "špatné/chybné" - což se dá "oblafnout/řešit" JEN pohonem 4x4).
U kolegova passat 2.8 4x4 se TAkÉ "drobila" alcantara snad již po roce - PROTO jsem si jí do C5 NEkoupila - což mne pak docela "muzelo"). Zpracování kabiny by MĚLO být u vozu "tvářícím se" že jest PRÉMIE (vůz s motorem co "trumfnou" i naprosté "masovky" a předním pohonem se "solidní" nedotáčivostí - chtěla bych poznat toho "génia" co dal motor PŘED přední nápravu) perfektní, což ale u audi NEbývá problém (vzhledově mne sice moc nebere, ale VŠECHNY testy "bájí" o kvalitně zpracování a použitých materiálech - tak to "neřeším" a "věřím" )
Přesednutí z "dokonale" vyváženého podvozku a sametového benzínového řadového šestiválce bmw 328 do možná nejNEkultivovanějšího dieslového 4válce navíc s poněkud "mrzkým" výkonem ... přiznávám že NEchápu a to opravdu NEbývá "běžné" (myslím že to je dokonce HODNĚ "výjímečné").
Aby to zas něcí "chytráci" co JEN dle loga na kapotě auta dělí NEchápali "špatně" - já "kritizuji" ten "přední" pohon a věru NEprémiový motor v "průměrném podvozku" - prostě "běžná" Mazda 6 či Honda Accord či ... jsou (dle mne) konstrukčně "lepšími/zajímavějšími" vozy a popravdě tou dobou kdy tato A4 byla nová jsem jezdila s MNOHEM lepším naftovým motorem (jistě to opět "schytám", ale ono to tak opravdu je).
PS: Tento model audi bych opravdu NEzvolila, takovýto model (dle mne) věru NENí "prémiový"
Pěkný den