0
späť

diskuze k tématu: Antisportovni auto do 60000 Kc

kategórie zaradenia témy: poradna, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 11.09.2015 00:10, Antisportovni auto do 60000 Kc
Zdravim, chci se zeptat, jake by jste doporucili auto pro studenta. Mel jsem Golfa mk1 cabrio, ale byl hodne tvrdy a vice jsem ho opravoval, nez jezdil. Kdyz jsem ale jel, tak to byla jizda. Chtel bych ale spise neco pohodlneho, mekkeho, s klimatizaci a ne francouze ani koncern. Jde mi i o spotrebu, abych zustal pod 7 litry. Je mi jedno, zda automat nebo manual. Kandidaty neberte vazne, o tech jsem slysel, ze jsou pohodlne a hodne mekke.

Kandidati:
Chrysler PT Cruiser
Hyundai Elantra
Volvo V70/S80/...
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 11.09.2015 00:45, re:
Dobrý den. Pokud hledáte opravdu pohodlné auto, z Vašeho výběru lze doporučit Volvo S80. V úvahu připadá také Citroën C5. Za cenu okolo 60 tis. Kč bude ale problém najít zachovalý kus v dobrém stavu.
reagovať
nahlásit
KoobaS
počet príspevkov1068
dátum registrácie23.04.2014
Piatok 11.09.2015 09:05, RE: Antisportovni auto do 60000 Kc
nepřihlášený uživatel napísal:
Zdravim, chci se zeptat, jake by jste doporucili auto pro studenta. Mel jsem Golfa mk1 cabrio, ale byl hodne tvrdy a vice jsem ho opravoval, nez jezdil. Kdyz jsem ale jel, tak to byla jizda. Chtel bych ale spise neco pohodlneho, mekkeho, s klimatizaci a ne francouze ani koncern. Jde mi i o spotrebu, abych zustal pod 7 litry. Je mi jedno, zda automat nebo manual. Kandidaty neberte vazne, o tech jsem slysel, ze jsou pohodlne a hodne mekke.Kandidati: Chrysler PT CruiserHyundai ElantraVolvo V70/S80/...

Můžu se zeptat proč vyřadit Francouze, když Vám jde v první řadě o pohodlí?
reagovať
nahlásit
smart734
počet príspevkov4
dátum registrácie11.09.2015
Piatok 11.09.2015 11:24, Zvetsime vyber i na francouze ;-)
Protoze francouzky auta se tezko opravuji. S temi se musi temer pokazde do servisu. Ja si rad desticky vymenim doma. Vymena oleje a podobne. Francouzi jsou ale v tomto ohledu hodne nepristupni. Nicmene ani to Volvo nebude dobrou volbou, jelikoz motorizace 3.0 neni uplne vhodna z hlediska povinneho ruceni. Takze to nakonec asi u francouze skonci.

Kandidati z Fr.:
Peugeot 607, Renault Laguna, dal uz moc nevim.

Diky moc za rady

P.S. Jeste jsem uvazoval o nejakem Mercedesu, ale ne Ackovej. Nechci bonbonky :D.
reagovať
nahlásit
smart734
počet príspevkov4
Piatok 11.09.2015 11:30, Volvo S40?
Jeste jsem narazil na slabsi model Volvo S40. Ma to ale tez klimatizaci a pouze dvoulitr. Jak mekke to auto je? Pry spotreba 6.4 litru.
reagovať
nahlásit
Ronacton
počet príspevkov7
dátum registrácie06.08.2015
Piatok 11.09.2015 12:20, Renaul Twingo
Doporučil bych Renaul Twingo, taky ho máme a mladý s nim lítaj pořád. Z venku sice vypadá jako vysavač, ale vevnitř vás překvapí prostorem a velkým kufrem. Je to velmi praktický a levný auto. A určitě seženete kvalitní kousek i pod 50 000 Kč, ........................................../upraveno admin/
reagovať
nahlásit
smart734
počet príspevkov4
Piatok 11.09.2015 12:57, Re: Renault Twingo
Auto zajimave, ve spouste veci odpovida mym pozadavkum, ale chtel bych spise neco s 5 dvermi. Navic mam rad dlouhe kapoty :P. Ale to neni smerodatny parametr. Jak moc to auto drnca, je pohodlne?

Mate pripadne nekdo zkusenosti s tim Chryslerem PT Cruisrem nebo hyundai elantrou?

U toho chryslera se pry sedi hodne vysoko, coz je vyhoda na delsi trasy.

Diky
reagovať
nahlásit
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Piatok 11.09.2015 13:00, RE: Renaul Twingo
Ronacton napísal:
Doporučil bych Renaul Twingo, taky ho máme a mladý s nim lítaj pořád. Z venku sice vypadá jako vysavač, ale vevnitř vás překvapí prostorem a velkým kufrem. Je to velmi praktický a levný auto. A určitě seženete kvalitní kousek i pod 50 000 Kč, ....................

Tvl, tak ted uz ti nerozumim vubec, nejprve v jiném vláknu doporučuješ jako rodinné auto Fabii a tady klukovi, který si vybírá auto typu p607, volvo V70 cpeš twingo, nevidíš tam trochu rozdíl mezi těmi auty ve velikosti?
reagovať
nahlásit
bitner
počet príspevkov216
dátum registrácie19.06.2012
Piatok 11.09.2015 13:18, RE: Renaul Twingo
driver111 napísal:
Ronacton napísal:
Doporučil bych Renaul Twingo, taky ho máme a mladý s nim lítaj pořád. Z venku sice vypadá jako vysavač, ale vevnitř vás překvapí prostorem a velkým kufrem. Je to velmi praktický a levný auto. A určitě seženete kvalitní kousek i pod 50 000 Kč, třeba v AAA bz s výběrem neměll být problém...
Tvl, tak ted uz ti nerozumim vubec, nejprve v jiném vláknu doporučuješ jako rodinné auto Fabii a tady klukovi, který si vybírá auto typu p607, volvo V70 cpeš twingo, nevidíš tam trochu rozdíl mezi těmi auty ve velikosti?

To nevadiii, hlavne ze je to z AAAAAAAA!

Docela se divim majitelum tipcars, ze tady takovouto reklamu toleruji.
reagovať
nahlásit
KoobaS
počet príspevkov1068
dátum registrácie23.04.2014
Piatok 11.09.2015 13:18, RE: Zvetsime vyber i na francouze ;-)
smart734 napísal:
Protoze francouzky auta se tezko opravuji. S temi se musi temer pokazde do servisu. Ja si rad desticky vymenim doma. Vymena oleje a podobne. Francouzi jsou ale v tomto ohledu hodne nepristupni. Nicmene ani to Volvo nebude dobrou volbou, jelikoz motorizace 3.0 neni uplne vhodna z hlediska povinneho ruceni. Takze to nakonec asi u francouze skonci. Kandidati z Fr.:Peugeot 607, Renault Laguna, dal uz moc nevim.Diky moc za rady P.S. Jeste jsem uvazoval o nejakem Mercedesu, ale ne Ackovej. Nechci bonbonky :D.

Přiznám se, že takhle rozumnej důvod jsem snad ani nečekal. Tedy se rovnou i omlouvám. Ale nejpohodlnější auto ve kterým jsem kdy jel, je asi moje stará 406ka. Já si auta doma neopravuju, ale je pravda, že můj mechoš z ní byl občas na prášky...
Ale trochu bych varoval, vybíráš auta z (vyšší) střední a máš dost omezenej rozpočet, věz, že i údržba bude spíš v hodnotách (vyšší) střední...
reagovať
nahlásit
driver111
počet príspevkov528
Piatok 11.09.2015 13:58, P607
Myslím, že pokud se tady ukáže Zdeny60, tak by ti mohl hodně napsat o té 607, co si tak vybyvuju, tak psal, že s ní má docela dost najeto a co si pamatuju, tak to chválil.Je otázka co bude k výběru za 60 tisíc a kolik máš rozpočet na první servis.
reagovať
nahlásit
driver111
počet príspevkov528
Piatok 11.09.2015 14:08, RE: Renaul Twingo
bitner napísal:
driver111 napísal:
Ronacton napísal:
Doporučil bych Renaul Twingo, taky ho máme a mladý s nim lítaj pořád. Z venku sice vypadá jako vysavač, ale vevnitř vás překvapí prostorem a velkým kufrem. Je to velmi praktický a levný auto. A určitě seženete kvalitní kousek i pod 50 000 Kč, třeba v AAA bz s výběrem neměll být problém...
To nevadiii, hlavne ze je to z AAAAAAAA!Docela se divim majitelum tipcars, ze tady takovouto reklamu toleruji.

JJ máš pravdu, v poslední době je to tady samý "spokojený zákazník bazaru AAA"
reagovať
nahlásit
Pepe
počet príspevkov1143
dátum registrácie09.05.2007
Piatok 11.09.2015 14:49, RE: Renaul Twingo
driver111 napísal:
bitner napísal:
driver111 napísal:
Ronacton napísal:
To nevadiii, hlavne ze je to z AAAAAAAA!Docela se divim majitelum tipcars, ze tady takovouto reklamu toleruji.

Byli tu asi jen 2. Nebo dokonce všichni tři?
reagovať
nahlásit
driver111
počet príspevkov528
Piatok 11.09.2015 17:18, RE: Renaul Twingo
Pepe napísal:
driver111 napísal:
bitner napísal:
driver111 napísal:
Ronacton napísal:
Byli tu asi jen 2. Nebo dokonce všichni tři?

No ale hlavně to musí umět hezky zaobalit, kde to auto koupit. A nato aby mě to rozčílilo, to stačí
reagovať
nahlásit
Giorgio
počet príspevkov814
dátum registrácie09.05.2007
Piatok 11.09.2015 18:46, RE: Zvetsime vyber i na francouze ;-)
smart734 napísal:
Protoze francouzky auta se tezko opravuji. S temi se musi temer pokazde do servisu. Ja si rad desticky vymenim doma. Vymena oleje a podobne. Francouzi jsou ale v tomto ohledu hodne nepristupni. Nicmene ani to Volvo nebude dobrou volbou, jelikoz motorizace 3.0 neni uplne vhodna z hlediska povinneho ruceni. Takze to nakonec asi u francouze skonci. Kandidati z Fr.:Peugeot 607, Renault Laguna, dal uz moc nevim.Diky moc za rady P.S. Jeste jsem uvazoval o nejakem Mercedesu, ale ne Ackovej. Nechci bonbonky :D.

S tím rozpočtem spíše zachovalá 406 po faceliftu, dalo by se i kupé. S benziňákem 1.8 by se mohla s lehkou nohou dařit i ta spotřeba do 7 litrů, v kupé bude dvoulitr.
reagovať
nahlásit
smart734
počet príspevkov4
Piatok 11.09.2015 20:35, Re:
Ty auta na zacatku byli jen takove navrhy. Vicemene pozadavky srozumitelne recene jsou: Petidverove pohodlne auto s klimatizaci za 60000. Nebo mene + opravy. Doted jsem jezdil v VW Golf Mk1 Cabrio z 89, takze jakekoli auto je pohodlnejsi. Jsem ale zvykly si skoro vsechno na aute delat sam. Delal jsem i hlavu, rozvodovy remen, brzove desticky, silenbloky motoru, atd. Z toho duvodu nechci francouze. A koncern proto, ze to jsou prevazne sportovni auta, ktera maji na tuty vylitane motory. S tou vyssi stredni tridou ma pravdu, opravy budou drahe.

Diky za tipy.
reagovať
nahlásit
cypressjoe
počet príspevkov23
dátum registrácie04.12.2008
Sobota 12.09.2015 00:50, Mondeo sedan 1.8i
Zvážil bych sedan Ford Mondeo napr. 1.8 Ghia 2003 nebo podobne rocniky. Bylo celkem pohodlne, urcite vic nez koncerrn. Motor jsem mel na lpg a snesl to sprimazavním bez problemu. Jedina negativa snad riziko koroze karoserie. Šťastnou ruku při výběru.
reagovať
nahlásit
eTeflon
počet príspevkov173
dátum registrácie04.11.2008
Sobota 12.09.2015 06:02, RE: Re:
smart734 napísal:
Ty auta na zacatku byli jen takove navrhy. Vicemene pozadavky srozumitelne recene jsou: Petidverove pohodlne auto s klimatizaci za 60000. Nebo mene + opravy. Doted jsem jezdil v VW Golf Mk1 Cabrio z 89, takze jakekoli auto je pohodlnejsi. Jsem ale zvykly si skoro vsechno na aute delat sam. Delal jsem i hlavu, rozvodovy remen, brzove desticky, silenbloky motoru, atd. Z toho duvodu nechci francouze. A koncern proto, ze to jsou prevazne sportovni auta, ktera maji na tuty vylitane motory. S tou vyssi stredni tridou ma pravdu, opravy budou drahe.Diky za tipy.

Můžu se zeptat co je na koncernu "převážně sportovního"? VW Glf, Polo, Lupo, Up, Jetta, Passat mi nepřijdou zrovna jako supersporty.

Já osobně koncern moc nemusím, ale taková Pěkná Bora 1,9SDi je dost spolehlivá s levným provozem a i přes svůj věk vypadá ještě dobře
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Nedela 13.09.2015 20:59, RE: Renaul Twingo
Ronacton napísal:

Dobrý den, podělte se prosím o Vaše zkušenosti i s ostatními http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost
reagovať
nahlásit
Tommm
počet príspevkov79
dátum registrácie14.09.2015
Pondelok 14.09.2015 11:52, Francouzi
Zkuste si jeste promyslet ty "francouze". Ja vlastnim Citroen Xsara, 2.0 HDi 66kW. Rok vyroby tusim 2001.

Auto ma levnou porizovaci cenu. Je pohodlne. Rekl bych spolehlive. Zatim sem nevytahl zadneho cerneho petra a mel sem to stesti menit jen bezne veci - tlumice, kotouce, desticky, baterka, olej, filtry. No proste znama spotrebni klasika.

To sou samozrejme veci, do kterych clovek pred prodejem nedava penize a tedy to "vychyta" kupujici.

Myslim, ze sahnout po benzinu je jistejsi nez nafta. Preci jen neshledavam vyhodne vlastnit pri najezdu do 20-25k/rok naftu.
Mam najezd do 20k/rok a vlastnim naftu, protoze konkretni kus a prilezitost k nakupu.

Auto slouzilo/slouzi jako "workhorse". Uz slouzi 3 roky a porad ne a ne se na nem neco podelat, aby slo ze srazu. Takze slouzi dal :)
reagovať
nahlásit
1 2

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.