0
späť

diskuze k tématu: Vyber ojeteho auta Ford Mondeo nebo Kia Ceed SW

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit
DDDD11
počet príspevkov2
dátum registrácie15.07.2015
Pondelok 20.07.2015 14:20, Vyber ojeteho auta Ford Mondeo nebo Kia Ceed SW
Dobry den, jezdim Nissanem Almerou N16 2.2 diesel denne 100km a bohuzel je uz v dost spatnem stavu, i kdyz se ho obcas snazime ozivit, zvazujeme o koupi jineho vozu. Hledam tedy nejakeho naftaka, ktery bude mit stejny tah na dalnici, nerada bych jela s nohou na podlaze rychlosti 120km, jak se mi stalo s pujcenou fabii. Zvazuji Ford Mondeo 2.0 TDCi 103 kW nebo Kia Ceed SW 1.6 CRDi 85 kW, jen bych nerada po precteni ruznych recenzi na bazary koupila spatne. Pocitam s cenou do max 250tis.
Muzete mi prosim poradit s volbou vozu, pripadne na co si dat pozor v bazaru, neznam zadneho automechanika ktery by mi poradil s vyberem. Dekuji
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Pondelok 20.07.2015 17:14, RE: Vyber ojeteho auta
DDDD11 napísal:
Dobry den, jezdim Nissanem Almerou N16 2.2 diesel denne 100km a bohuzel je uz v dost spatnem stavu, i kdyz se ho obcas snazime ozivit, zvazujeme o koupi jineho vozu. Hledam tedy nejakeho naftaka, ktery bude mit stejny tah na dalnici, nerada bych jela s nohou na podlaze rychlosti 120km, jak se mi stalo s pujcenou fabii. Zvazuji Ford Mondeo 2.0 TDCi 103 kW nebo Kia Ceed SW 1.6 CRDi 85 kW, jen bych nerada po precteni ruznych recenzi na bazary koupila spatne. Pocitam s cenou do max 250tis.Muzete mi prosim poradit s volbou vozu, pripadne na co si dat pozor v bazaru, neznam zadneho automechanika ktery by mi poradil s vyberem. Dekuji

mrkněte na tento test Cromu.Italské motory jsou nezničitelné (při správné udržbě),minimální zájem zlodějů.. http://goo.gl/qAVKh6
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Streda 22.07.2015 01:13, re:
Dobrý den. Ani s jedním vozem byste neměla šlápnout vedle, Mondeo je oproti ceedu o třídu výše, má lepší jízdní vlastnosti a nabídne více vnitřního prostoru. Pozor si dejte především na stav součástí vstřikování Common-Rail.
reagovať
nahlásit
radek.slivaFB
počet príspevkov181
dátum registrácie16.03.2013
Streda 22.07.2015 10:24, mondeo
mondeo za 250 pujde sehnat pekne...pred koupi si zaplate cebii podle vinu ta vam ukaze kilometry popripadne nehody ktere resila pojistovna...ja sam auto koupil primo od FORDU po prvnim majiteli v bazarech same dovozy nebo šroty
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
Streda 22.07.2015 10:36, RE: re:
Karel - TipCars.com napísal:
Dobrý den. Ani s jedním vozem byste neměla šlápnout vedle, Mondeo je oproti ceedu o třídu výše, má lepší jízdní vlastnosti a nabídne více vnitřního prostoru. Pozor si dejte především na stav součástí vstřikování Common-Rail.

mohu se zeptat,jak laik pozná v jakém stavu jsou vstřiky?
reagovať
nahlásit
KoobaS
počet príspevkov1068
dátum registrácie23.04.2014
Streda 22.07.2015 11:37, RE: re:
stréc od piva napísal:

Přece svým laickým rentgenovým zrakem! :)
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
Streda 22.07.2015 11:48, RE: re:
KoobaS napísal:
stréc od piva napísal:
Přece svým laickým rentgenovým zrakem! :)

no jestli pan Karel dokáže diagnostikovat pohledem v jakém stavu jsou vstřiky,aniž by si změřil hodnoty ,tak bych jej rád poznal....nevím o nikom kdo by to dokázal od pohledu určit..přeci jen jak umřou vstřiky tak je to z minuty na minutu a nevaruje to :)
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Štvrtok 23.07.2015 10:47, RE: Vyber ojeteho auta Ford Mondeo nebo Kia Ceed SW
DDDD11 napísal:
Dobry den, jezdim Nissanem Almerou N16 2.2 diesel denne 100km a bohuzel je uz v dost spatnem stavu, i kdyz se ho obcas snazime ozivit, zvazujeme o koupi jineho vozu. Hledam tedy nejakeho naftaka, ktery bude mit stejny tah na dalnici, nerada bych jela s nohou na podlaze rychlosti 120km, jak se mi stalo s pujcenou fabii. Zvazuji Ford Mondeo 2.0 TDCi 103 kW nebo Kia Ceed SW 1.6 CRDi 85 kW, jen bych nerada po precteni ruznych recenzi na bazary koupila spatne. Pocitam s cenou do max 250tis.Muzete mi prosim poradit s volbou vozu, pripadne na co si dat pozor v bazaru, neznam zadneho automechanika ktery by mi poradil s vyberem. Dekuji

Dobrý den, podělte se prosím o vaše zkušenosti s autem http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost
reagovať
nahlásit
DDDD11
počet príspevkov2
dátum registrácie15.07.2015
Nedela 09.08.2015 08:55, konecny vyber
nakonec jsme v bazaru vybrali opel Astra 2012 1.7 81kW, byl to kompromis, toho co jsme videli v bazarech, volba bazaru, vykonu, ceny a vybavy.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.