0
späť

diskuze k tématu: VW EOS, motor BMM nebo CBAB

kategórie zaradenia témy: poradna, jaký typ motoru vybrat, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 29.08.2015 12:51, VW EOS, motor BMM nebo CBAB
Dobrý den, jsem milovník kabrioletů.
Vzhledem k mé výšce - 196cm odpadá většina roadstrů a CC, prostě se nevejdu. Mimo to chci auto využívat celoročně, proto chci zvolit přední náhon. Ze všech mi nejvíc sedí VW EOS. Bude to mé primární auto, mám poměrně velký roční nájezd, proto budu volit model s dieslovým agregátem.

Mohu se vás zeptat na vaše osobní zkušenosti s těmito dvěmi motory?

První z nich je \"Pumpe Düse\" - BMM, 2,0TDI, montoval se i do Passatů, škodovek a dalších.

Druhý z nich je \"Common rail\" - CBAB, 2,0TDI, ten se take montoval do hodně koncernů..

Děkuji vám za objektivní srovnání těchto motorizací :), Chris
reagovať
nahlásit
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Nedela 30.08.2015 23:41, BMM
Nejsem si úplně jist, ale mám pocit, že BMM zrovna trpěl praskáním hlav a rychlým opotřebením vaček. Ale netrpěly tím všechny kusy.
reagovať
nahlásit
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Utorok 01.09.2015 20:31, Kvalitní odpověď
To aby si na to člověk udělal kurz luštění šifer :D
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Streda 02.09.2015 00:21, re:
Dobrý den. Motor s kódem BMM disponuje16V technikou a dvěma vačkovými hřídeli, sdružené vstřikovače dodal Siemens. Ty se ukázaly jako poruchové, praskají také hlavy válců. Problematický je rovněž společný pohon vyvažovacích hřídelí a olejového čerpadla. Common-Railová verze je na tom mnohem lépe, vážnější závady se jí vyhýbají. Až při vyšších nájezdech se o výměnu přihlásí součásti vstřikovací soustavy.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.