Zdravím vás, dokázal by mi někdo prosím poradit ohledně koupi vozu v ceně od 200do 280tis kč strop?
Nebazíruji úplně na kilometrech, moc kilometrů se ročně nenajede, spíš mi jde o bezpečnost, lépe ai automat, rok bych si představoval minim 2010, není však podmínkou.
Zda-li nafta, benzín ? Asi nehraje roli. auto bude jako druhé v rodině a většinou se pojede dálka, minim 100 km+ zpět, pohodlná cesta na dovolenou a tak zase bych se rád vešel se spotřebou na kterou jsem zvyklý to je třeba 5-8l se všemi se snad dá(pokud jde o naftu).
Zároveň se omlouvám, že zakládám nové téma, ale už jsem z těch názorů bazarníků uplně znechucen a po 3 měsících hledání total KO :D
Snad touto prosbou na sebe nespustím salvu kritiky
Pro představu -
Pokukuji po superb 2 , octavia 3 , audi a5 ,A6 , A8(2009), nebo i VW passat 2012+,
Bmw 3 nebo 5 , X3 u mercedesu Cečko nebo ai Ečko tímhle výběrem se zaměřuji na spíš větší auta, nějaké cestovní. s prostorem a bezpečnost motoricky kolem nebo raději od 2,0l
Kdysi jsem jezdil A8 3tdi 2006 ale to byly ještě časy a autu bylo tehdá asi 5let.
Ten Limit 200, 260tis kč je takové rozmezí kde se pohybují tyhle auta (ne všechny samozřejmě) a nevypadají ty kilometry pro mě jako lajka uplně tak bíjící do očí. Kolem těch 160 +/- je toho dostatek, měl by prosím někdo radu na co tenhle okruh zúžit nebo po čem pokukovat?
Dostala se mi nabídka taky A8 3,0tdi 2008 310tis km za 217tis kč, po 1 majiteli serviska z DE do posl. Km. A Passat 2013, 2,0 tdi 4x4, 90tis najeto podloženě, majitele od doby pořízení znám, snad ve stejné výbavě :D ale za 290tis, a Mercedes E 220 2009 140tis najeto, podloženo za 270tis, bohužel ty ročníky jsou vážně nízko.
Děkuji za každou radu Míra