Zdeny60 napísal:
No vidíš, já třeba radšio za jízdy hodnotím přehlednost a jednoznačnost přístrojů a ctím filozofii, že v jednoduchosti je síla. Každý to vnímá jinka. Ale čeho si cením u SUbaru nejví, jsou opravud jízdní vlastnosti. Po přesedneutí z čehokoliv současné i nedávné produkce, co máme ve firmě, či v rodině,. je to blazám. Lehkost, sjakou se Legacy dá vést v ztaáčkách, to je dnes už pro řadu lidí neznámý pojem. Superb, Fabie, Oktávky, to jsou všechno sloni, neohrabaní sloni. S tím mám tu čest v práci a vždy si říkám, proč už dnes nedovedou firmy vyrobit tak skvělé auto, které člověka baví, nejen, že trpí tím, že musí odsedět 4 hodiny za volantem, než někam dojede.Kdysi jsem tu popisoval svoji zkušenost se záměnou: já půjčil kamarádovi své Legacy a on mi půjčil A6 3,0TDI Quattro. Stručně, byl nadšen. A to prosím s obyčejným atmosferickým dvoulitrem s pouhými 121kW. Já-pro změnu-byl znechucen.
Subaru skvěle jezdí, je spolehlivé... a nic. Žádná přidaná hodnota. To je pro lidi jako jsi ty, co se za volantem baví. Ale spousta lidí bere auto jako prostředek k přepravě, nic víc, což neni důvod považovat je za blbce nebo méněcenné.
A ona ta Audi zas tak špatně nejede, má oproti Subaru interier z jiné planety, je tichá, pohodlná, prostorná. Drtivá většina lidí ji bude považovat za lepší auto než je Subaru. Jako nová je i spolehlivá, rozhodně ne méně než konkurence. A originál quattro není o nic horší než čtyřkolka subaru, v automatu možná i lepší.
Subaru je auto jen pro někoho. Jediný interier co se mi líbí má Tribeca, ale ta je zase hnusná zvenku. Současný Outback potom vypadá jak nafouknutá obluda, uvnitř jsem ale neseděl.
Věřím že když tě ta značka chytne už tě nepustí, podobně to mají ultras od BMW. Mě nechytla ani jedna z nich ale ani Audi. Jen uznávám že je to dobré auto, což prodeje potvrzují.