citácia:
reakce na: Roman7, 12.10.2019 21:11 (Tak 20cm je pěkný, zkusím pohl ...)
K Mercedesům se cokoliv blbě hledá, protože typický zákazník nového Mercedesu se nesdružuje na žádném foru a je rád, když ví kam se leje palivo a na všechno ostatní má servis. Většinou ani ti co jsou v řadě jako druzí majitelé, nejsou na tom lépe. No a pak je pár těch, co řeší na forech staré šroty. Že ani support Mercedesu nic neví, to už jsem zjistil taky. Ono to číslo co mám v aplikaci Mercedes Me nebo to tlačítko co je v autě pro spojení s operátorem, tak se sice člověk dovolá kdykoliv, dá se přes ně objednat hotel, restaurace, jídlo do auta, kde je golfové hřiště a kde co jiného, ale na technické věci absolutně nemá smysl se ptát. Klasika jako kdekoliv jinde, kdy i importéři vědí kulové a mohl bych je školit. Na stránkách Mercedesu takové detaily taky nemá smysl hledat, protože ty jsou jen načančané, ale bez informací, protože se předpokládá, že klient přijede do salonu, tam mu udělají kafe a popovídají si, co by chtěl. Jo, budou ti tam i utírat prdel, ale technické parametry se zase moc neřeší, kdo by se o to zajímal, že?
Jo, je pravda že Mercedes má všechno vymakané do detailu, to je fakt. Taky jsem zákazník, ze kterého jsou dost vykulení, protože se vymykám běžnému standardu. Moc se starám o detaily a na to nejsou zvyklí. Takže mnoho zdaru při zjišťování.