citácia:
reakce na: Piotr, 05.08.2020 15:19 (Dobrý den,zvažuji koupi nového ...)
Ahoj, ohledně rozdílu 1.4 TSI vs 1.5 TSI je ten starší 1.4 odzkoušený, jednodušší a jede krásně. Jde totiž už o řadu EA211, která seká dobrotu a já ten motor mám rád, protože ještě nemá FAP filtr. To 1.5 jej má, ale jede zrovnat tak dobře. Pihou na kráse bylo poskakování za studena, ale to vyřešil upgrade SW řídící jednotky.
Za mě Golf VII Variant 1.4 TSI/1.5TSi je za mě nejlepší volba benzínového kombíku v segmentu kompaktu a dynamika je naprůměrná, spíše se budeš muset naučit brzdit se, protože i na dálnici ukážeš zadní světla nejedné přečipované Octávii II 2.0 TDI s naspeedovaným kšiltofkářem

Plusem Golfu VII je solidní technika a velmi pomalu klesající cena ojetiny, což je to nejlepší, pokdu si vůz chceš nechat na 10let..
Můj kamarád přesedlal před pár léty po Renaultech (Megane II a III) do Golfu VII 1.4 TSI a chválí si spolehlivost, odolnost povozku, kvalitu interiéru a jediné co by nedoporučoval je pneu větší než R16. Golf je trochu tvrdší, než Francouzi holt
Teď ten Duster: před pár měsící si můj kamarád koupil 1.3 TCe, seděl jsem v něm a kromě tvrdých plastů se mi prostě celé auto moc líbí i interiér!

Vůz jede přes 200km/h, ale to jen pro představu, že motor má sílu i do hor s vozíkem. Duster nemá tolik asistentů jako konrurence, já třeba nedám dopustit na FrontAssist(před nárazem), který mi zachránil jeden bouchanec na kruháčí

Kufr má Duster rozhodně menší než kombík, ale stačí na běžný život.
Duster si musím prostě vyzkoušet

Co nikdo neví, je spolehlivost motoru 1.33Tce a 1.0 Tce, protože jsou to zcela nové agregáty a všichni si dobře pamatují snad nejporuchovější motor Renaultu - 1.2 TCe, ten nelze doporučit vůbec.
Jinak jako alternativu bych viděl ještě Toyotu Auris komib 1.6 VVT, cca rok 2018+, protože tohle je vůz na více jak 10let a v nabidce vidím dost aut i splnou historíí přímo u delarea Toyoty. Ne každému Auris sedne, musel by ses projet holt. Uznávám jenom, že interiér bledne vedle Golfu VII

A ještě něco ke korejcům: Za 400 000kč máš novou skladovku Ceed nebo i30 kombi s 1.4 T-GDI a ten jede dobře, rozdoně lépe, než všechny litrové třiválce, včetně Hondy a Fordu

Kia má 7 letou záruku, Hyudnai pětiletou, kde může vadit dražší pravidelný servis, ale že by něco dělali špatně si nemyslím. Projel bych se jen pro porovnání v takovém voze.
Sportage 1.6 GDI tě zklame výkonem, to je pro klidné řidiče, jako já, ale jinak jde o solidní techniku..
Tož držím palec!