citácia:
reakce na: Degolego, 02.03.2019 12:17 (Zdravím všechny čtenáře a disk ...)
Ahoj, první věc, kterou je dobré udělat, je zkušební jízda. Protože nikde nejsou rozdíly tak velké jako např. v odlučnění podvozku. Tipo a Korejci jsou docela pozadu bohužel. Naopak nový Megane je v odhlučnění excelentní a je to příjemné, včetně sedadel a pocitu, že se opravdu nešetřilo na interiéru

Bohužel zatím všude chválený motor 1.3 TCe jsem neřídil, jen klasickou atmoféru 1.6 Sce, která je příjemná spíše do města a na okresky až po 1.6 Dci, který je skvěle odhlučněný a jede pocitově jako slabší 2.0 TDI. Vyvarovat je se třeba jen motoru 1.2 Tce, který je stejná ostuda jako koncernový 1.2 TSI první generace E111

Dalším premiantem v odhlučnění je překvapivě nový Ford Focus, který skladovku seženeš v kombíku za 376 000kč v výbavě Trend bez aut. klimy, jenže je to pán auto a tam bych si prostě za pár vymožeností přišetřil a bral bych ho všemi deseti

Bohužel jsem jej neřídil, ale můj kamarád ano, který si dává na tohle pozor, tak opět bych vsadil na pořádnou zkušební jízdu

Co se týká mladých ojetin, tak bez debat bych vybral VW Golf VII Variant 1.2/1.4 TSI 2016+, není co zkazit tímto vozem a opět odhlučnění deklasuje korejce a fiat. Nemám nic proti Tipu a Korejcům, jen je dobré si promyslet jak často jezdíš a jestli tě pravidelně čekají delší trasy...
Pro mě je zatím velkým překvapením i Peugeot 308 SW 1.2 Puretech, jede pěkně(málem jsem jej koupi, jen v roce 2016 byla cena hodně vyšší tak máme Rapid

), zatím se nekazí a mě při výšce 180cm i-cocpit vyhovuje, baví mě právě malý volant

Na stránkách Peugeotu máš plno skladovek, aut. klimu mají vždy.
Co se týká Aurisu, bohužel se mi Toyota vyhýbá a tak nevím o ní nic

Naopak všemi deseti bych doporučil Hondu Civic, ojetina 1.8 VTEC moc slabin nemá, snad jen dizajn je někdy těžké příjmout

Jenom perlička na závěr: můj kamarád má Mondeo 201x 2.2 TDCi, najeto 250tis.km a auto je v nádherném stavu bez poruch. Těžko pak soudit. Druhý kamarád má S-MAXe 2011 2.0 TDCi v automatu a blíží se 200tis.km, zatím žádná oprava. Naše paní učitelka má Focus III 1.0 Ecoboost, pár let už jezdí a opět auto bez jediné závady..