0
späť

diskuze k tématu: První auto do 100 000

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit
papan
počet príspevkov1
dátum registrácie18.03.2026
Streda 18.03.2026 15:41, První auto do 100 000
Zdravím, je mi 18 a sháním ojeté auto na kterém se naučím a zároveň do něj nebudu muset dávat pálky kvůli servisu. Auto budu mít na každodenní ježdění po městě a jednou týdně pojedu 50km trasu tam a zpět, takže benzín.

Budget mám 100tkč ale odkládám 20-30tkč na základní servis, takže se mi nabízel Renault Clio III, Civic, i30 a nebo C4.

Byl bych rád kdybyste mi potvrdili právě jaké z těchto aut si vybrat a upozornili mě na co si dát pozor a nebo navrhnout něco jiného.

Díky za pomoc.
reagovať
nahlásit
Matus Novak
počet príspevkov3
dátum registrácie08.02.2026
Piatok 24.04.2026 23:16, RE: První auto do 100 000
citácia:
reakce na: papan, 18.03.2026 15:41 (Zdravím, je mi 18 a sháním oje ...)

Ahoj, pro člověka bez zkušeností je výběr prvního auta opravdu složitý. Já jsem se obrátil na Petrek Motors, kde jsem zadal základní požadavky jako rozpočet, maximální nájezd a stáří vozu. Na jejich základě mi doporučili konkrétní auto a zároveň ho důkladně prověřili. Auto mám už rok a kromě běžné výměny oleje jsem nemusel řešit žádné problémy. Zpětně to beru jako velmi dobrou investici, protože sám bych si na takové rozhodnutí netroufl.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.