0
späť

diskuze k tématu: Přepis vozů mrtvý majitel JAK NA TO?

kategórie zaradenia témy: poradna, ostatní
BARDOL
počet príspevkov1
dátum registrácie03.12.2017
Nedela 03.12.2017 09:54, Přepis vozů mrtvý majitel JAK NA TO?
Dobrý den
Žádám vás zkušenější o rady a tipy na toto téma.
Moje matka 81 let mi prodala vozidlo psané na ní,se kterým jsme jezdili.Podepsal jsem řádnou kupní smlouvu.Ovšem týden na to po těžké mrtvici bohužel zemřela.Rád bych věděl zda mohu nějakým způsobem dokončit řádný přepis v TP.Vůz je právně již můj.Nebudu jej ani dědit.Jak docílím přepisu vozu ?. Plnou moc nemám,plánovali jsme ve lhůte 1% dnů zajít na úřad spolu.

Děkuji.
reagovať
nahlásit
PatM
počet príspevkov199
dátum registrácie07.08.2016
Nedela 03.12.2017 14:49, RE: Přepis vozů mrtvý majitel JAK NA TO?
Nemám tušení, ale něco mi říká, že v Ťokostáně to bude dost průšvih Ve vlastním zájmu se zeptej právníka a nehledej odpověď od anonymního diskutéra, kterému je jedno jak to dopadne

reagovať
nahlásit
rejdic.25
počet príspevkov109
dátum registrácie20.08.2013
Nedela 03.12.2017 23:36, Přepis vozu mrtvý majitel JAK NA TO ?
Nejjednodušší cesta je přes notáře,
reagovať
nahlásit
eCORE
počet príspevkov96
dátum registrácie12.03.2014
Štvrtok 07.12.2017 13:38, Úřad
Doporučuji zajít nebo zavolat rovnou na úřad, kde to budete řešit. Mám zkušenost s přepisem auta po zesnulém, navíc kdy dědici byli ze zahraničí, značky uložené v depozitu a auto prodané třetí osobě. Postup jak prokličkovat paragrafy vymysleli sami úředníci, když jsem jim situaci vysvětlil, jen to zabralo víc času mého i jejich, když to konzultovali snad až na lampárně...ale vymysleli to
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.