0
späť

diskuze k tématu: Přepis vozidla help

kategórie zaradenia témy: poradna, ostatní
Mirunka
počet príspevkov1
dátum registrácie22.05.2020
Piatok 22.05.2020 20:25, Přepis vozidla help
Ahoj Lidičky.. asi jsem pipka, ale snad mě někdo uklidní, poradí. Stalo se mi to že jsem dnes jela okouknout nové ojeté autíčko na inzerát.. Prohlídka byla v poho, kvalita odpovídala ceně. Prodávající mi ukázal techničák a majitel byl uveden bazar. Říkal že to bylo nějaký služební a muselo to projít bazarem. Ještě rychle dojel do bazaru pro plnou moc a auto jsem koupila.. teď mám doma na stole oba dva techničáky kde je uveden jako majitel bazar a plnou moc která je od bazaru potvrzena ale není uvedeno koho zmocňuje. To si prý mám vyplnit. Razítko je tam od advokáta..Asi to není standartní postup. Byl to překupník? Těžko říct. Projde mi to na přepisu? K tomu mi dal evidenční kontrolu která je ještě platná..Kupní smlouva byla sepsána mezi mnou a ním.. díky za případnou odpověď
reagovať
capslock
počet príspevkov355
dátum registrácie28.07.2007
Nedela 24.05.2020 00:01, RE: Přepis vozidla help
citácia:
reakce na: Mirunka, 22.05.2020 20:25 (Ahoj Lidičky.. asi jsem pipka, ...)

Neni nic jednodussiho, nez na registr zavolat a zeptat se, ne?

Pokud je overeni plne moci platne, melo by to byt ok - kupni smlouva registr nezajima. Auto je treba mit pojistene (zelena karta).
reagovať
Adamerus
počet príspevkov5
dátum registrácie26.05.2020
Utorok 26.05.2020 23:57, RE: Přepis vozidla help
citácia:
reakce na: Mirunka, 22.05.2020 20:25 (Ahoj Lidičky.. asi jsem pipka, ...)

Ahoj. Tohle se děla bežně. Normalně si vyplníš svoje udaje do plne moci od bazaru, dopišeš tam vinko, spz, model, svoje jmeno apod a to by ti mělo stačit k přepisu na uřadě společně s EK, VTP, MTP a pojistkou.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.