0
späť

diskuze k tématu: Poslední vozidla s nepřeplňovanými vznětovými motory

kategórie zaradenia témy: poradna, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 31.10.2015 20:39, Poslední vozidla s nepřeplňovanými vznětovými motory
Dobrý den,

Vzhledem k tomu, co se dočítám o spolehlivosti moderních naftových agregátů bych rád vznesl dotaz na srovnání posledních vozidel se vznětovými nepřeplňovanými motory. Jedná se o srovnání mezi třídami cca rok 2004-2006. Poslední diesly se montovaly do VW Golf V/ Caddy, přesluhujícího Citroen Xsara a dále starších dodávek Citroen Berlingo/Peugeot Partner/Fiat Dobló/Opel Combo? Sám jsem vlastníkem vozu Citroen Saxo 1.5D a na tak malý vůz výkon 42 kw v pohodě stačí. Je to tak i ohledně výše zmiňovaných vozidel? Dává tato investice vůbec smysl a dokážete popsat zkušenosti z provozu těchto vozidel? Předem Vám děkuji za odpověď.
reagovať
nahlásit
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Sobota 31.10.2015 21:21, sdi
Caddy SDI je vhodné pouze jako užitkové auto. Potom je to ok, není co vytknout.
Jako osobák je to tragedie - hlučné, nejede, netopí a na dálky i dost žere.
Poslední 1,9d od PSA v Berlingu měli problémy s čerpadlama a 1,9d Fiat taky neni žádný držák. Lepší je HDI i JTD.
reagovať
nahlásit
Zvirak
počet príspevkov459
dátum registrácie09.09.2012
Nedela 01.11.2015 20:22, .
já jsem osobně na nafťáky vysazenej,. zvlášť bez turba nemá ten motor moc význam, alespoň pro mne. Na druhou stranu mám zkušenosti s Caddy 1.9 SDI. Ten motor je nezničitelnej, ale bez turba, co by z něj dělalo použitelnej motor. A s tim související žádnej výkon, nulová akcelerace, HLUK..
Soused má punto 2 1.9 bez turba, je to to samý ale ikdyž nemá turbo tak vzhledem k váze to neni tak strašný. A je to blbuvzdornej motor.
reagovať
nahlásit
Marek - TipCars.com
počet príspevkov52
dátum registrácie03.11.2015
Streda 11.11.2015 20:02, re:
Dobrý den. Citroen Berlingo/Peugeot Partner s posledním dieselem nelze příliš doporučit, jejich spolehlivost kazí problémy se vstřikovacími čerpadly. SDI v dobrém stavu je prakticky nezničitelné, pokud vám nevadí nedostatek výkonu, je to například ve Škodě Fabia velmi dobrá volba.
reagovať
nahlásit
mikelight
počet príspevkov34
dátum registrácie01.08.2010
Štvrtok 12.11.2015 10:34, RE: Poslední vozidla s nepřeplňovanými vznětovými motory
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den,Vzhledem k tomu, co se dočítám o spolehlivosti moderních naftových agregátů

Za spolehlivost modernich dieselovych agregatu jsou zodpovedni majitele sami Diesel se ma pouzivat na to, na co byl vyroben, tzn. aby lital po dalnicich dlouhe streky, kdyz si nekdo koupi novy diesel a mota se s nim po Lidlech a po Kauflandech, tak se nemuze divit.

reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.