0
späť

diskuze k tématu: Porucha plynového pedálu a systému Kick Down

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, ostatní, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 07.01.2014 11:38, Porucha plynového pedálu a systému Kick Down
Dobrý den, potřebovala bych poradit ve věci ohledně koupeného vozu u kterého mi za 1 týden odešel výkon motoru a plynového systému Kick Down. Chtěla bych se na Vás obrátit s prosbou, zda-li se s tím dá něco dělat ( reklamovat to, odsotoupit od smlouvy nebo požadovat, aby minulý majitel poskytl nějakou finanční pomoc). Podepsala jsem smlouvu s tím, že tam bylo napsáno, že kupující je seznámen se stavem vozidla, ale ohledně tohoto nebyla ani zmínka a mminulý majitel se ohradil tím, že nemohl o této skryté vadě vědět. Vozidlo mám jeden týden a už by měla opravovat věc která stoji cca 25.000,- Kč je to docelá smutné. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
reagovať
nahlásit
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Štvrtok 09.01.2014 19:25, Toť otázka
Máte na výběr dvě možnosti, opravit to a zaplatit a neřešit nebo to dát k posouzení znalci, který vám řekne, zda to byla závada skrytý nebo úmyslně skrytá a majitel o ní musel vědět. I tak to budete muset opravit za svý, ale později to z něj možná vysoudíte.
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Štvrtok 05.06.2014 16:09, re:
Dobrý den. Pokud je v kupní smlouvě uvedeno, že jste jako kupující byla seznámena se stavem automobilu, prakticky není šance, abyste se domohla náhrady nákladů na opravu od předchozího majitele. Koupě ojetého vozu je vždy riziková a o některých závadách skutečně nemusel předchozí majitel vědět.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.