Citroenak napísal:
Fiat stilo, Citroen xsara, renault megane (starsi, nie ten v tvare zehlicky), popripade toyota corolla (myslim tu skaredu s okruhlymi svetlami). Mozno sa podari aj opel astra. Vyssiu triedu by som neriesil. Z nizsej by som hladal asi punto, mozno nejaky yaris, ale da sa najst aj fabia 1.4. Z tychto aut vyberat podla stavu a vsetko benzinove verzie, u stila nebrat 5 valce a xsara motor 1.8i moze casom zrat viac oleja. Ale obavam sa ze takto stare auta budu zrat olej vsetky. Nechajte si ale tak aspon 10t kc na prvotny servis. Zalezi to samozrejme od toho, ci chcete aby auto len nejako jazdilo, alebo v nom aj vsetko fungovalo ako za nova. Poznam ludi co kupia auto, vymenia olej a jazdia. Nevadi ze im hrka naprava, pri zatoceni kvili poloos a pri rychlejsej jazde spievaju loziska. Za tieto peniaze by som ale urcite hladal punto. Kupit co najlacnejsie v rozumnom stave tak za 20t a za dalsich 20t zozeniete aj druhy motor, ak bude treba. Hlavne je aby nebolo cele prehrdzavene, inak sa da spravit vsetko pomerne lacno.
řekl bych spíš 20 000,-kč
přihlášení auta 1000,eko poplatek 3000-5000 (pokud není), rozvody 6000, vyměna oleje,všechny filtry 3000,gumy zimní letní 8x1000...a sme na 20 000 a to je jen startup...+ pojištění ca 2000.-kč minmim.