0
späť

diskuze k tématu: Pojišťovny odhalily pojistné podvody za 716 mil. Kč

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 17.12.2006 17:16, pojištovny
At jdou všechy pojišťovny do prdele, pořád platím pojistky a když mě kráva nabourala, že mi nedala přednost na stopce, tak jsem ještě po zaplacení pojištovny doplácel 30 000. Jsou to kurvy vlezlý, a kdo je podvání a je šikovnej, tak mu fandím. Zákonné pojištění je taky píčovina, proč nemůže být pojištěn každý řidič, proč musí být každé auto. Vidíte ty jejich paláce a reklamy? Kde na to berou? Proč pořád brečí? Jsou to samí arogantí hajzlové a pojištovací agent je největší svoloč. Hasič
reagovať
nahlásit
petr.ovecka
počet príspevkov1
dátum registrácie27.10.2012
Sobota 27.10.2012 22:47, jak se stat podvodnikem
pojistovna nasla fintu jak okrast lidi a udelat z nich podvodniky neni sance se jakoli branit odsoudi vas na zaklade posudku proti nemuz neni sance se branit protoze mame malo znalcu a vetsina kdyz vas obhajuje tak taha jen penize a tvari se ze provas delaji posudek ale kde napisi to tak aby to bylo jen na pul a pak jste podvodnik.V cesku mame rabka a ten je ucitel vsech znalcu nikdo proti tomuto cloveku nepujde....vetsina znalcu dostava zakazky od pojistoven a tak na vas serou....atd..je to na ho nikdo nema sanci vyhraji jen penize pokud je nemate tak nazdar
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.