0
späť

diskuze k tématu: Pavlína Senić - nejraději couvám

kategórie zaradenia témy:
mupet
počet príspevkov24
dátum registrácie01.02.2011
Štvrtok 25.02.2016 08:52, to je provokace?
Promiňte, ale píši to tady již podruhé...článek o relativně neznámé ženě, které navíc auta nezajímají. Proč? To není opravdu nikdo jiný (např. soutěžní jezdci apod.), kdo by vám poskytl rozhovor? Tohle je fakt bída "vážená redakce".
reagovať
nahlásit
Schumi/nick
počet príspevkov50
dátum registrácie08.08.2014
Štvrtok 25.02.2016 09:38, Senic
Mupete to je dobry,ja uz tohle psal nevim kolikrat,ale jak vidis,jako hrach na zed.....Souhlas s Tebou!
reagovať
nahlásit
Reno
počet príspevkov1352
dátum registrácie30.03.2010
Štvrtok 25.02.2016 11:40, sf asdfsf fs adsf daf
Když si koupím noviny, je v nich krom pro mně zajímavých informací ještě třeba inzerce, bazar, rubrika "vzpomínáme", dění ze sportu. Polovina z těch věcí mně nezajímá a tudíž je nečtu. Ale nikdy by mně nenapadlo psát jim, proč to tam dávají:)
Je to prostě jedna z rubrik zdejšího serveru a když nechci, číst ji prostě nebudu.
reagovať
nahlásit
danet - redakce TipCars
počet príspevkov549
dátum registrácie16.11.2012
Štvrtok 25.02.2016 14:02, Rozhovory se známými osobnostmi
Dobrý den všem, děkujeme za Vaše připomínky k článkům. V minulosti už jsem také na podobný dotaz odpovídala, a to, že v sekci rozhovor se známou osobností připravujeme i rozhovory s lidmi z branže, tedy např. s automobilovými závodníky (viz http://www.tipcars.com/magazin-martin-kolomy-na-dakar-se-pripravuji-cely-rok-8216.html). Na druhou stranu existuje určité procento čtenářů, kteří si rádi přečtou o tom, jak řídí známí herci či zpěváci. Inu 100 lidí, 100 chutí. Přeji všem hezké odpoledne.
reagovať
nahlásit
mupet
počet príspevkov24
dátum registrácie01.02.2011
Štvrtok 25.02.2016 15:23, RE: sf asdfsf fs adsf daf
Reno napísal:
Když si koupím noviny, je v nich krom pro mně zajímavých informací ještě třeba inzerce, bazar, rubrika "vzpomínáme", dění ze sportu. Polovina z těch věcí mně nezajímá a tudíž je nečtu. Ale nikdy by mně nenapadlo psát jim, proč to tam dávají:)Je to prostě jedna z rubrik zdejšího serveru a když nechci, číst ji prostě nebudu.

Ale nejde o to, že bych to nečetl....já si rád a klidně přečtu tuhle rubriku, ale pokud je to rozhovor s člověkem , který nemá v autům a pod vůbec žádný vztah, tak mi to na serveru o autech připadá o ničem. Howgh
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.