citácia:
reakce na: Potas, 13.08.2022 22:20 (Ahojte.Chtěl bych vás požádat ...)
Já bych v tomto případě nezatracoval ani naftu - důvod je prostý. Já chápu tazatele a jeho touhu po co nejjednodušším autě - mám to stejně. Ale v posledních letech se dostáváme do situace, kdy poptávka atmosférických benzínových motorů značně převyšuje poptávku.
Takže sehnat FoFo II s atmo 1,6 je nelehká situace, nabídka je malá, ceny jsou vysoké a dost často jsou tahle auta spojená s malou výbavou. Takže za cenu průměrné atmo 1,6 lze najít naftový motor v mnohem lepší stavu. Potom je na zvážení, zda je naftový motor opravudu o tolik složitější, než benzínový se zástavbou LPG.
Pokud je významnější část trasy z toho každodenního dojíždění je na dálnici, tak bych asi preferoval spíše naftu. Motorů vhodných pro přestavbu na LPG ubývá a na dálnici tyto motory obvykle nejvíce trpí.
Pokud je rozpočet 100kkč i na prvotní servis, tak bych asi hledal dvojkového megana a proti mému přesvědčení v naftě - i u takto starého auta jsou verze 1,5 a 1,9 dci které fungují dobře a nabídka je mnohem širší než u atmo benzínů. Velká výhoda renaultů je odolonst proti korozi. Trojkový megan do 100kkč půjde najít taky, ale bude v horším stavu a zbude méně peněz na servis.