0
späť

diskuze k tématu: ojetina +-120tkč

kategórie zaradenia témy: poradna, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 08.09.2015 21:35, ojetina +-120tkč
Plánuji koupi vozu do 120k, moje každodenní cesta se zkládá 10km po \"pravé české\" silnici a cca 7 po městě. Jelikož měřím 2m, a někdy je třeba bezpečně předjet traktor nebo autobus, moje volba padla na nižší střední třídu v benzínu. Jako první auta mě napadají Focus, a Oct/Golf, v 1,6. U vozu bych ocenil spíše komfort, nízkou spotřebu a levné náhradní díly. Zajímalo by mě jestli by ste doporučil jiné auto, popř ulehčil výběr z těchto. Dále také jeslti oct 1 tour, nebo sáhnout po 2. Také jsme přemýšlel, zda se spíše nevyplatí koupit si auto co má např 175tkm, s tím že mi zbyde na případné opravy, než sáhnout po něčem, co \"má\" méně najeto, ale je stočené. Z vlastní zkušenosti vím, že auto které mělo nalítáno 250tkm po dálnici vypadalo lépe než jiné co mělo 58tkm po městě. Do bazaru si vezmu mechanika.
reagovať
nahlásit
xxondysxx
počet príspevkov45
dátum registrácie16.04.2015
Utorok 08.09.2015 22:53, můj názor
Myslím že neuděláte chubu octavii 1,motor 1,6 benzín, nebo i toho fucuse 1,6 benzín,obě auta nabízejí slušné poježdění a rozumné servisní náklady,octavia 2 v pěkném stavu s nestočenými kilometry bude asi dražší si myslím,takže bych raději volil focuse-bude nověší na rok výroby, a nebo octavku 1,ale počítejte u všeho že auto může mít kolem 200tis najeto a pokud budete potřebovat peníze na spotřební věci,oleje fitry,atd........
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Streda 09.09.2015 00:08, re:
Dobrý den. Benzínová octavia, focus nebo golf, vše by Vám mělo posloužit s rozumnou spotřebou a servisními náklady. Více než na počet najetých kilometrů hleďte na aktuální stav vozu.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.