0
späť

diskuze k tématu: ojeté BMW diesel

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit
auto.bmw
počet príspevkov1
dátum registrácie22.04.2014
Utorok 22.04.2014 15:50, ojeté BMW diesel
Zdravím,

jelikož trávím dost času na cestách, přemýšlel jsem o výměně vozu. Jelikož najezdím cca 1600 km za měsíc (převážně dálnice), chtěl bych vyměnit své nynější auto. Mým cílem by bylo BMW nejlépe kupé a diesel k tomu. Je toto dobrá volba? Nerad bych auto koupil a poté do něj jen sypal peníze, čemuž se nedá úplně vyhnout, ale nerad bych aby to časté.

Každopádne si i rád nechám poradit a proto bych vás poprosil o názor jaké auto by bylo vhodné jelikož i můj rozpočet je limitovaný (cca 190 000 Kč). Preferoval bych výkon nad 90kW.

Díky za rady.
reagovať
nahlásit
radek.slivaFB
počet príspevkov181
dátum registrácie16.03.2013
Utorok 22.04.2014 21:46, bmw
Bmw za 190 ? a jeste v naftě ? to zní průserem sehnat dobrý kousek bude úkol pro mistra ten nájezd není až tak brutální to bych spíše viděl na benzín....bude lepší koupit asi za 150 benzín V6 který bude příkladný spolehlivosti a v celkovém důsledku Vám ušetří kapsu než diesel ktery má realně přes 300Tkm minimalně....každopádně na dálnice by byla lepší asi e39
reagovať
nahlásit
David V
počet príspevkov2075
dátum registrácie16.05.2007
Utorok 22.04.2014 23:51, RE: bmw
radek.slivaFB napísal:
Bmw za 190 ? a jeste v naftě ? to zní průserem sehnat dobrý kousek bude úkol pro mistra ten nájezd není až tak brutální to bych spíše viděl na benzín....bude lepší koupit asi za 150 benzín V6 který bude příkladný spolehlivosti a v celkovém důsledku Vám ušetří kapsu než diesel ktery má realně přes 300Tkm minimalně....každopádně na dálnice by byla lepší asi e39

Jen technická, BMW dělá V-čka až od osmičky. Šestky má řadové, ale já vím, že jsi to tak v podstatě myslel. Ono to někdy svádí před tu šestku to "V" strkat, i když tam nepatří.
reagovať
nahlásit
BMW528i
počet príspevkov372
dátum registrácie07.01.2013
Streda 23.04.2014 11:00, E46coupe
Souhlasím s Davidem V, taky mi to V padlo do oka

k Vašemu dotazu. a tyto peníze koupíte pěknou e46 coupe s benzínem i dieslem a ještě zbyde na servis. motory 3,0d jsou jedny z uplně nejlepších dieslů. není co řešit, spotřeba na dálnicích když nelítáte 5-6l v těžším bmw 5 s automatem. Jen mi nesedí ta nafta a coupe, ale to je dnešní doba. Já bych šel do 330i coupe s LPG. Jinak náklady na provoz jsou srovnatelné s octavii II, žádné extrémní pálky ani problémy by Vás neměly čekat.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.