0
späť

diskuze k tématu: Ojeté auto do 220tis. Kč

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, francouzská vozidla, japonská vozidla, italská vozidla, korejská vozidla, čínská vozidla, americká vozidla, anglická vozidla, ostatní, typ vozidla, osobní
mousik
počet príspevkov1
dátum registrácie08.06.2014
Nedela 08.06.2014 14:37, Ojeté auto do 220tis. Kč
Dobrý den,

obracím se na toto forum s prosbou o pomoc při výběru auta, mám nějaké tipy, ale přeci jen se zde určitě najdou lidé, kteří tomu rozumí o dost více, než já.

Mé požadavky:
- auto pro ženu, která občas vyjede s rodinou (2+2)
- 5 dveřák
- najeto do 120tis. (jsou možné vyjímky)
- výkon nejméně 63 kW (ale to je opravdu pouze minimum)
- benzin/diesel (záleží přimo na autě, nechtěl bych vyřadit nekteré potencionální výherce)

Přiznám se, že jsem v tuto chvíly otevřený skoro jakékoliv nabídce, ale nejvíc jsme přemýšleli o Fabii.

Pokud by byl někdo tak ochotný a věděl přímo o nějaké bazarové nabídce, která tomuto odpovídá, tak ji sem klidně pošlete, jsem ochotný si pro auto do týdne přiject.

Doufám že se mi sem alespoň někdo ozve, kdyby byli potřeba nějaké doplňující informace, tak rád doplním, DĚKUJI.
reagovať
nahlásit
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Pondelok 09.06.2014 11:06, RE: Ojeté auto do 220tis. Kč
mousik napísal:
Dobrý den,obracím se na toto forum s prosbou o pomoc při výběru auta, mám nějaké tipy, ale přeci jen se zde určitě najdou lidé, kteří tomu rozumí o dost více, než já.Mé požadavky:- auto pro ženu, která občas vyjede s rodinou (2+2)- 5 dveřák- najeto do 120tis. (jsou možné vyjímky)- výkon nejméně 63 kW (ale to je opravdu pouze minimum)- benzin/diesel (záleží přimo na autě, nechtěl bych vyřadit nekteré potencionální výherce)Přiznám se, že jsem v tuto chvíly otevřený skoro jakékoliv nabídce, ale nejvíc jsme přemýšleli o Fabii. Pokud by byl někdo tak ochotný a věděl přímo o nějaké bazarové nabídce, která tomuto odpovídá, tak ji sem klidně pošlete, jsem ochotný si pro auto do týdne přiject. Doufám že se mi sem alespoň někdo ozve, kdyby byli potřeba nějaké doplňující informace, tak rád doplním, DĚKUJI.

63 kw v naftě a 63 kw v benzínu jsou zcela odlišné kategorie...první je schopno (pravda v limitu) jezdit s 3,5 t dodávkou, druhé je maximálně do 2 t osobáku

také nepíšete, co bude hlavní náplň činosti auta...jen, že občas bude nutno jet v plném obsazení
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.