0
späť

diskuze k tématu: Obrana řidiče funguje?

kategórie zaradenia témy: poradna, ostatní, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 10.03.2014 07:08, Obrana řidiče funguje?
V jakém stadiu se tet nachází služba Obrana řidiče? Zaplatil jsem registrační poplatek, odeslal aktivační dopis a tu byla celá komunikace s touto službou. Ma email kterým požeduji vrácení peněz nikdo nereaguje, telefon Vám taky nikdo nezvedne. Prostě učebnicový podvod.
Maior
reagovať
nahlásit
Rover623
počet príspevkov96
dátum registrácie14.04.2009
Utorok 11.03.2014 02:11, Ukázkový podvod
Tak celou tuhle službu zaštiťuje a vlastně i provozuje poradenská společnost ST Consult. O jejich praktikách je toho na internetu dost. Výborným tahákem bylo, že to opravdu chvilku fungovalo (ale nepomohli nikomu, ani nemohli). Nejlepší trefou do černého a pro přitažení co největšího množství plebsu bylo to, že se jim podařilo dostat do zpravodajství TV Nova, kdy jim nesvéprávný a senzacechtivý tým publicistiky skočil na špek. Většina takových jako Vy poté provedla registraci a zaplatila poplatek pod vidinou, že jim tahle služba "odmaže" případné budoucí pokuty.
reagovať
nahlásit
Maior
počet príspevkov2
dátum registrácie21.01.2012
Streda 19.03.2014 16:18, Reakce na Ukázkový podvod
Cituji Rovera xxx : Většina takových jako Vy poté provedla registraci a zaplatila poplatek pod vidinou, že jim tahle služba "odmaže" případné budoucí pokuty.
Vypadá to jako by ste mne znal pane Rover, když píšete, že já se registroval proto abych mohl vyčurávat s pokutama. Omyl pane! Registroval jsem se v naději, že je tady někdo, kdo zabrání temu, aby semnou nečurávala policie! Je Vám to už jasné pane vševědoucí? Až Vám příde maželka domů stím ,že platila 2000 pokutu za to že jste nesundal z auta tažné zařízení, které je napevno namontované a tím pádem se na něj nevztahuje povinnost sundávat jej mino používání a pak se nedovoláte pravdy, protože podpisem manželka souhlasila s pokutou, pak Vás taky možná napadne obrátit se na někoho kdo slibuje pomoc. To že jsem zrovna narazil na takové ničemy je prostě smůla a obraz naši justice, když tyto podvodné živly můžou takto bertrestně parazitovat na lidech.
Přeji Vám hezkej den
reagovať
nahlásit
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Streda 19.03.2014 17:04, RE: Reakce na Ukázkový podvod
Maior napísal:
Cituji Rovera xxx : Většina takových jako Vy poté provedla registraci a zaplatila poplatek pod vidinou, že jim tahle služba "odmaže" případné budoucí pokuty. Vypadá to jako by ste mne znal pane Rover, když píšete, že já se registroval proto abych mohl vyčurávat s pokutama. Omyl pane! Registroval jsem se v naději, že je tady někdo, kdo zabrání temu, aby semnou nečurávala policie! Je Vám to už jasné pane vševědoucí? Až Vám příde maželka domů stím ,že platila 2000 pokutu za to že jste nesundal z auta tažné zařízení, které je napevno namontované a tím pádem se na něj nevztahuje povinnost sundávat jej mino používání a pak se nedovoláte pravdy, protože podpisem manželka souhlasila s pokutou, pak Vás taky možná napadne obrátit se na někoho kdo slibuje pomoc. To že jsem zrovna narazil na takové kurvy je prostě smůla a obraz naši justice, když tyto kurvy můžou takto bertrestně parazitovat na lidech.Přeji Vám hezkej den

hmmmm...takže nepovažujete svou manželku za svéprávnou.
co vymyslet společnost, která prozkoumá, zda je podpis - dle vašeho mínění nesvéprávné - manželky na oddacím listu platný?
reagovať
nahlásit
Maior
počet príspevkov2
dátum registrácie21.01.2012
Pondelok 24.03.2014 10:48, RE: Reakce na Ukázkový podvod
[ hmmmm...takže nepovažujete svou manželku za svéprávnou. co vymyslet společnost, která prozkoumá, zda je podpis - dle vašeho mínění nesvéprávné - manželky na oddacím listu platný?

Blbečku, nechlašči tolik a možná pochopíš že jsem psal o pokutě, ktará nemělabýt uložena.

reagovať
nahlásit
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Pondelok 24.03.2014 11:50, RE: Reakce na Ukázkový podvod
Maior napísal:
[ hmmmm...takže nepovažujete svou manželku za svéprávnou. co vymyslet společnost, která prozkoumá, zda je podpis - dle vašeho mínění nesvéprávné - manželky na oddacím listu platný?

Blbečku, nechlašči tolik a možná pochopíš že jsem psal o pokutě, ktará nemělabýt uložena.

předem deklaruji, že tento příspěvek píšu střízlivý, jakož jsem psal i předchozí.

proč si ji manželka nechala uložit, když neměla být uložena? protože uznala chybu, kterou uznat neměla. uznala-li chybu, která chybou nebyla, vypovídá o tom, že neví s čím jezdí - její chyba (řidič se má seznámit s obsluhou vozidla, atd...). pokud je to její chyba a podepsala, zákon mluví jasně, že podepsáním a zaplacením blokové pokuty je vyřešeno.

myslíte-li si, že není způsobilá k právním úkonům, pak jste to měl řešit dříve, než se tak stalo, nebo můžete řešit ex post (zahájit úkony vedoucí k odebrání svéprávnosti).

a příště prosím bez toho blbečka. domnívám se, že vám nejsem roven
reagovať
nahlásit
Pepe
počet príspevkov1143
dátum registrácie09.05.2007
Pondelok 24.03.2014 18:29, RE: Reakce na Ukázkový podvod
Maior napísal:

To je takovej problém, zvednout telefon a požádat přítele (manžela) na telefonu o radu? Ta moje ví, že nemá nic platit (když už se nedovolá). Nebo s sebou nemá vozit peníze, když s nima neumí zacházet . Ale jestli má podobnej styl komunikace, jako Vy, vážený pane, tak se vůbec nedivím, že jí příslušník natřel... A v klidu, on by si našel něco jinýho, kdyby potřeboval

reagovať
nahlásit
arbitr
počet príspevkov1
dátum registrácie07.04.2014
Pondelok 07.04.2014 10:04, RE: Reakce na Ukázkový podvod
Náhodou jsem dostal info o této diskuzi a tak jsem se rozhodl reagovat, jsem zákazníkem obrany řidiče a proto jsem dostatečně informován.

Každý, kdo je skutečně registrován, má přiděleno zákaznické číslo, které je na kartě postupů, když sem doplníte příspěvek s tímto číslem, rád zprostředkuji nápravu.

Z faktu, že se nepřihlášený nemůže kontaktovat telefonem usuzuji, že asi registrován není, nebo a to je horší, není registrován u provozovatele služby, ale přes nějakou falešnou registraci.

Řádně zaregistrovaný uživatel má i platná telefonní čísla a dovolá se.

Zaráží mě informace od ROVER 623 tom, že by tuto službu měl provozovat ST Consult, ten nikdy provozovatelem služby Obrana řidiče nebyl a jestli kolega zaplatil registraci, tak možná u někoho, kdo se službou Obrana řidiče nemá vůbec nic společného.

No a konečně odpověď pro Maior na problém s neodjímatelným tažným zařízením, takto specifikovaný přestupek i když zaplacený, tedy uznaný v blokovém řízení umí Obrana řidiče nejen řešit, ale i úspěšně vyřešit, neboť jde o ukázkový případ blokové pokuty, kterou lze zrušit.

V současnosti sice dochází k úplné reorganizaci této služby, kdy jsou nové registrace blokovány, služba však funguje dál a od 01.05.2014 nabíhá v novém.

Takže bych pánům poradil, ať se po tomto datu na Obranu řidiče obrátí, aby se věc vyřešila, neboť asi skutečně jde o podvod, ale ze strany někoho jiného, nežli Obrany řidiče.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.