Moc děkuju za tipy! (A omlouvám se, že se ozývám až teď, nějak jsem se včera vrhla do bližšího zkoumání doporučených aut, až jsem zapomněla zareagovat tady.)
Zvlášť ten Rapid vypadá, že by skutečně mohl být velmi zajímavou možností.
citácia:
reakce na: KoobaS, 01.07.2019 15:12 (Osobně bych spíš doporučil mír ...)
Co jsem se dívala, minimálně mezi ročními/ozkoušenými vozy je Mégane Grandtour o poznatelný kus dražší. Uměl bys mi přiblížit, za co si člověk připlácí?
citácia:
reakce na: Jerry1122, 01.07.2019 15:20 (Boban mě předběhl
Můj tip ...)
Děkuji za to ujištění ohledně ročních aut, to jsem asi potřebovala slyšet :)
Teda, poskládat se ve 4 dospělých a 3 psech obdivuju
Ale za tip na půjčení rakve děkuji. Nemyslím, že bychom to v dohledné době využili, nicméně mě nikdy nedošlo, že tahle možnost existuje, a třeba to někdy přijde vhod.
A psí pásy zvážíme. Zatím vozíme hafici volně, z hlediska bezpečnosti za jízdy je to OK, zvládá to dobře, ale tu bezpečnost při případné havárce bychom přehlížet neměli, no.
citácia:
reakce na: BobanHTP, 01.07.2019 14:31 (Ahoj, tvůj dotaz jsem četl asi ...)
Že není lehké odpovědět, chápu, ale moc děkuju, že jsi to nevzdal. Ten Rapid skutečně vypadá dobře.
(Jinak o Dacii obecně jako značce mi říkal táta, že to jsou spíš levnější, leč funkční auta, ale podle toho, co píšeš, to asi nebude ideální cesta.)
No, teď bude asi nejrozumnější se někam dojít podívat jak na Rapid, tak na Fabii. Věděl by tu případně někdo o rozdílu mezi těmi dvěma modely, který si nemusím uvědomit, ale může být důležitý?
(Na fotkách se mi ve skutečnosti Fabie líbí víc, ale a) to znamená, že manželovi se skoro určitě bude víc líbit Rapid :D, b) jsem získala dojem, že ten Rapid bude v nějakém smyslu kvalitnější, a ani to, že se mi líbí míň, zdaleka neznamená, že se mi nelíbí.)