Pepe napísal:
radek.slivaFB napísal:
Pepe napísal:
radek.slivaFB napísal:
Jestli chcete jezdit 170 km/h tak 1.9 tdi asi nebude to prave....mondeo 2.0 tdci popripade 2.2 tdci bude ideal
Mondeo pod Alpy?Na jaře jsem sehnal kamarádce A6 Avant 3,0 TDI quattro r. 2008 za 200 tis. Takže by zbylo 100 tis na servis (a ten bude třeba

), ale na 2-3 roky by to mohlo stačit

. Spotřeba po dálnici při těch 170 8-9l (automat), prostor pro cestující a zavazadla dostatečný. Je to na vzduchu (ano, další kurvítko navíc) takže i hodně komfortní. Při 50tkm/rok je to víc, než ušetřených pár halířů.
Tak jestli uvazuje o 1.9 tdi tak nevidim velky rozdil v mondeo a A6 3.0 tdi za 200 asi moc realne neni
Tím, že jsem toho obchodu byl prostředníkem, můžu realitu posoudit. Ano, nebylo to za standardních podmínek, cena byla hodně výhodná, jinak bych ji od toho odradil. Ale je to jen důkaz, že možnosti tu jsou...
To jsou kapky v moři....
V sobotu jsem se bavil s chlapíkem, který si chtěl udělat radost, a že prý prodá garážovanný Fiat Brava 1.2 16V z roku 2000 s najetými 80 tkm. Prý málo jezdí. Auto na pohled ve špičkovém stavu. Prý, že si koupí něco na operativní leasing...
Říkám mu, že si radost neudělá, že jen vyhodí spoustu peněz za něco, co mu teď Fiat plní za pár korun a naupak, že udělá radost někomu jinému, a ať si ho ještě nechá. Prý mu to stejné, co já, říkají všude...
Měl jsem mu říct, že to auto od něj koupím a nechám ho ženě na nákupy.
Takže to chce mít fakt kliku.