citácia:
reakce na: jakub236, 08.03.2022 21:43 (Upřímně bych rád věděl, za jak ...)
Pane kolego, nevěříte sice dobře, ale na špatném době. pošlete mi pls. email ajá vám na něj pošlu výpisy z knihy jízd, kde je u každého auta historie tankování s výpočtem spotřeby. Nemám s tím nejmenší problém. Jinak ano, SpecB bylo pouze Legacy, já netvrdím přeci nic jiného. A já ho měl ve verzi kombi MY 2007. A k němu v té samé kastli i zmíněné 2,0R. moje jízdy se všemi zmíněnými modely krom SpecB byly rodinné a z velké části služební. Ty rodinné zahrnovaly cesty po vlastech českých i zahraničních, ty služební výhradně jednu trasu a to Šumperk-Štětí a zpět cca 3-4x do měsíce. Jinak v době, když jsem tyto trasy jezdil, taky mi bylo již cca 55 let, takže závídní léta jsme měl tak 20 lez za sebou a i tak už od pravěku patřím k těm, kteří dodržují ma respektují nejen obecně silniční předpisy, ale i zejména rychl. limity a to nejen tady doma, ale zejména pak v zahraničí, protože na pokuity jsme si co by OSVČ musel vždy vydělat tak, jako na benzín. Možá rozdíl bude ten, že moje auta nejezdila městos výjimkou 2,0R, které vlastnila manželka na ježdění všude. Do práce, do města, jezdili jsme s ním jako v té době jen jedním autem v rodině, takže kam bylo třeba. Přesto, jak se dívám do tabulky, po 6 letech a 180tkm je ůrměr 7,98/100 přes celé období a nájezd
Prosím, nezpochybňujte moje tvrzení, já tady mámprostě reálně dosažené hodnoty, podložené každým nákupem PHM a stavem km. berte to rostě jako 100% pravdivý fakt. pravdu můžete mít v tom, že jezdím s rozmyslem, předvídáním, v rámci limitů a proto mám spotřeby takové, jaké mám. A to jak s oněma legacy, tak nyní s oběma Outbacky. Nabízím vám, že až přijedet do jeseníků, rád vás svezu a ukážu, že i Outbackem lze v klidu jet pod 7/100. Opravdu. Hovořím o průměrných spotřebách. Například v minulém týdnu jsme jeli s knaželkopu trasu Šumperk - hlinsko v. Č přes Mor. třebovou a domů jsme dojli s denním průměrem 6,2/100. Co chcet víc? Mám vás dál přesvědčovat. Myslím, že netřeba, věřit můžete, ale vůbec nemusíte. Ale nezpochybňujte má reální čísla o spotřebách. bu´dte zdráv.