0
späť

diskuze k tématu: Michelin cross climate

kategórie zaradenia témy: poradna, pneu a disky
subarák
počet príspevkov108
dátum registrácie22.03.2010
Streda 22.07.2015 12:12, Michelin cross climate
Máte někdo obuty tyhle pneu a případně zkušenosti, silně o nich uvažuji, poslední dobou jsou zimy mírné a přezouvání v takových podmínkách se mi jeví zbytečné. Líbí se mi podle štítku dobrý výkon na mokru a nízká hlučnost. Cílové auto je Subaru Outback, na horách nebydlím. Jediný problém bych viděl na čistým ledu, tam bych měl trochu obavy, jinak si myslím, že by problém být neměl.
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Štvrtok 23.07.2015 23:43, re:
Dobrý den. Jedná se o lepší celoroční pneumatiku, na než se názory odborníků různí. Někdo radí nekupovat tento typ pneumatik a raději zvolit patřičné zimní a letní obutí, někdo je toho názoru, že mimo extrémní podmínky tyto pneumatiky bez problému vyhoví.
reagovať
nahlásit
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Piatok 24.07.2015 09:57, re:
tady máš videa: https://www.youtube.com/results?search_query=Michelin+CrossClimate
asi je to ta možná nejlepší varianta uni gumy. Ale když spočtu cenu v mém rozměru, tak mě vyjde minimálně stejně koupit sadu letních i zimních a je to přece jistější. Ale zase na to tvoje auto asi ideální volba. Já mám předohraby, takže ty zimní potřebuju.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.