0
späť

diskuze k tématu: Mercedes-Benz Vaneo - ojetina pro praktiky

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
eCORE
počet príspevkov96
dátum registrácie12.03.2014
Piatok 16.09.2016 09:54, Vaneo
Vaneo je prima auto pro rodinu, u kterého, podle mně, převažují pozitiva nad negativy. Ideální na cestování ve čtyřech, obvykle solidní výbava, opravdu velký kufr - dají se vyndávat sedačky (včetně spolujezdcovy) a pak odveze i rozměrný náklad, spousta aut má ve různé vychytávky (integrované dětské sedačky, výsuvné plato v kufru apod.), na MPV/minidodávku jisté jízdní vlastnosti, šoupací dveře na obou stranách, vyšší posaz (dobře se obsluhují dětské sedačky).
Z těch negativních stojí za zmínku komplikovaný servis motoru z důvodu jeho uložení (výměna spojky nebo vstřikovačů je celkem raketa, protože musí ven motor), větší spotřeba benzínového motoru, blbnou čidla airbagů, hnijou přední blatníky + 5. dveře a nejsou levné, protože je to mercedes a obecně na tohle auto není druhovýroba.

Taky jsem ho zvažoval, ale nakonec jsem do toho nešel právě kvůli servisním nákladům vzhledem ke stáří ojetin.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.