0
späť

diskuze k tématu: Mazda MX-5

kategórie zaradenia témy: japonská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.11.2006 10:25, zábava a spoľahlivosť na prvom mieste
Bolo to jedno z najzábavnejších áut. Pekne je že si túto vlastnosť zachovala aj jej nová verzia.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.11.2006 12:18, Recenze
Dobrá recenze,sám jsem to auto měl,úžasný zážitek,teď mám Megan cabrio a to se s kvalitou Mazdy a jejíma jízdníma vlastnostma nedá srovnat,lepší je jen snad v tom,že má větší kufr a můžete dát věci i na zadní sedadla.Jen jedno bych jí vytkl,pokud jste výšky nad 185cm tak vám trošku bude táhnout na čelo,ale to k jízdě v kabriu patří.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.11.2006 14:14,
Tohle auto je opravdu super, jednou jsem se v něm vezl a od té doby ho chci a šetřim na něj.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.11.2006 14:41, RE: bez předmětu
Honza napísal:
Tohle auto je opravdu super, jednou jsem se v něm vezl a od té doby ho chci a šetřim na něj.
Da se porovnat s MGF ?
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.11.2006 17:12, RE: bez předmětu
Comm napísal:
Da se porovnat s MGF ?
Počul som že MGF je nic moc, veľmi sa nepodaril.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.11.2006 19:42, RE: bez předmětu
Martin napísal:
no ja v nem jel, a nerekl bych. v mx5 jsem bohuzel nejel.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 03.11.2006 07:05, RE: bez předmětu
Martin napísal:
MGF je podle toho na jaké narazíš,jízdní vlastnosti dobré,mimochodem v archivu Tipcars je na něj recenze.Ale tím že se už nevyrábí tak je problém s náhradníma dílama v náhradách a originály jsou cenově dost nahoře.Jezdil jsem i s ním,ale osobně bych šel do Mazdy.V 2sedadlových kabriích je asi to nejlepší co se kdy vyrobilo.Samozřejmě že ve své třídě.Nejde srovnávat s Porsche a Medvědem.Taky se dá díky tomu že o ně není velký zájem celkem ani ne draho pořídit a už jsem v několika bazarech je viděl prodávat za cca 190tis.včetně Hardtopu,ale nekoukal jsem na rok.
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 04.11.2006 19:59, RE: Recenze
Tonny napísal:
Dobrá recenze,sám jsem to auto měl,úžasný zážitek,teď mám Megan cabrio a to se s kvalitou Mazdy a jejíma jízdníma vlastnostma nedá srovnat,lepší je jen snad v tom,že má větší kufr a můžete dát věci i na zadní sedadla.Jen jedno bych jí vytkl,pokud jste výšky nad 185cm tak vám trošku bude táhnout na čelo,ale to k jízdě v kabriu patří.
Tohle auti bylo můj sen..... do té doby než jsem si do něj sednul a zkusil zavřít dveře.... Mých 194 cm je na tuhle krásku prostě moc
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 05.11.2006 12:22, RE: Recenze
Agnus napísal:
Tohle auti bylo můj sen..... do té doby než jsem si do něj sednul a zkusil zavřít dveře.... Mých 194 cm je na tuhle krásku prostě moc
dobry den chtel jsem se zeptat,,kdo by mohl poradit pri koupi mazda xedos,,
reagovať
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.