Vzkaz redakci - po ránu jsem se zase pěkně zasmál.
No v Lancii za 12 500,-- opravdu ne. A teď nejde o to, že mám na lepší (dražší) auto. Z hlediska bezpečnosti má být to auto už na vrakovišti. Ale pravda, někteří mi připadají jako takoví sběratelé starého šrotu, hlavně, že to jezdí, že?
No v Lancii za 12 500,-- opravdu ne. A teď nejde o to, že mám na lepší (dražší) auto. Z hlediska bezpečnosti má být to auto už na vrakovišti. Ale pravda, někteří mi připadají jako takoví sběratelé starého šrotu, hlavně, že to jezdí, že?
)) Za 15tis bude v Praze daleko lepší výběr aut než v OV. Navíc tam vlak pětikilo, benzín zpět litr takže už máš auto za 16,5 a den v dupě s nejistým výsledkem. Nevím, pro auto za 15tis bych do bazaru asi nešel. Spíš bych si na takovou kategorii našel nějaký inzerát v nejmenovaných inzertních novinách (začínají na A) a koupil od soukromého majitele nějaký 1) Favorit 2)Tipo 3) pěknou Ladu ...Moskvič 2141, R19, P106 atd. Auta pod 50tis z bazaru jsou už o ústa, z českého dvojnásob (i když mi tu bazarníci zase nadají) . Jinak další takový pisatel, proč proboha všichni jedete do stk/servisu atd až poté co auto koupíte??????? To je pozdě. Snad tam jedu v rámci zkušební jízdy! A pak až se rozhodnu. Já v německu najel v rámci zkušební jízdy skoro 90km a byl jsem v dekře i autorizovaném servisu, úřadech a prodávající s tím problém neměl ...Jinak v takovém prdítku jet 170km/h je docela odvaha, nerozum nebo spíš přibarvená story. Ale nechápu proč do něj ryjete zda měl dálniční známku atd? To s tím snad nesouvisí ne? Navíc silnice je i pro auta "za flašku" jen je dobré, když se jejich majitelé podle toho chovají. V případě pisatele si tou zodpovědností tak jistý nejsem. Jinak s těma zadníma světlama a svítícím kontrolkama, hej snad všecko ještě na bazaru vyzkouším zda funguje ne? ...Každopádně dobrá story na čtení (si to tu barvitě představuju), výběr a nákup auta diskutabilní, ale každý svého štěstí strůjcem.