0
späť

diskuze k tématu: Koupit ojetý Range Rover Sport?

kategórie zaradenia témy: volná diskuze
luuhachi
počet príspevkov1
dátum registrácie12.02.2019
Utorok 12.02.2019 11:17, Koupit ojetý Range Rover Sport?
Vlastnim RR Sport r.v.2007 a LR Discovery 3 r.v. 2007 obě auta 2,7 TDV a co se týká motoru neměl jsem žádný větší problém krom běžné údržby. Na RR Sport mám momentálně 402 500 km a šlape jako hodinky. V 360 t.km byla dělána převodovka, jinak běžná údržba ,podle km rozvody, krom roztrzene sedačky nemoc od vysokeho nastupování, běžné opotřebení. Discovera má momentálně 322 300 km opět nic velkého. V posledních 70 tis. km výměna RGV ventilu, unikajici olej s diferaku vinou ucpaneho odvzdušneni a praskla hadice turba. Auto je každý den v provozu 90% s vlekem s toho 50% jízdy je na vleku 1,5 t železa. Spotřeba ustalena na 10,3 l. Teď v 320 t.km budu dělat výměnu rozvodů a lehce začíná klouzat měnič. Měnič oprava cca 25 t.kc je srovnatelna cena dvojhmoty na vozech jako je Alhambra, Pasat, A4 atd.Oba vozy koupene ČR pravidelně servisovane . Predtim jsem měl RR Sport r.v.2004 také 2,7 TDV 279 500 km motor vše ok , jen opět začínající klouzani měniče. Nejvice se podepisuje na autě zanedbany servis jako na jakékoliv značce která potom umí překvapit.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.