0
späť

diskuze k tématu: koupě benzínového menšího auta do 50 000kč

kategórie zaradenia témy: poradna, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.10.2015 15:23, koupě benzínového menšího auta do 50 000kč
Dobrý den, chtěl bych si pořídit svoje 1. auto, můj roční nájezd bude kolem 10 000km spíše na kratší vzdálenosti ( do 15km) takže s benzínovým motorem, od auta očekávám spolehlivost, v případě potřeby dostatek výkonu i na sportovnější jízdu a spotřebu tak kolem 7l na 100km do teď jsem jezdil s půjčeným focusem 1.8 což je ale zbytečně výkonné a i s výšší spotřebou takže objem bych si představoval 1400- 1600ccm zkrátka aby to trochu jelo i při větším zatížení a karosérii bych chtěl iealně 5 dvěřoví hatchback něco typu vw golf ale nevím přesně co koupit určitě nechci italské auto a ani francouzské ( z důvodu poruchových zadních náprav s torzní tyčí) takže bych spíše auto německé nebo japonské výroby a poslední požadavek je dobrá antikorozní ochrana auto bude stát 365dní v roce venku tak aby moc nerezlo vím ,že s cenou do 50 000kč nebude jednoduché něco najít , ted se rozhoduji mezi ford focus 1.6, golf iv 1.6, opel astra g 1.6 ale nevím ,který vůz vybrat nebo pokud mě poradíte i něco jiného budu rád, díky za odpověď
reagovať
nahlásit
Sanyo
počet príspevkov13
dátum registrácie31.07.2015
Nedela 25.10.2015 18:02, ...
No Focuse 1,6 jsem kupoval před 2 měsíci za 45k ročník 1999. Najeto přes 3500 km a zatím se mi to jeví jako dobrá volba. Ano některé věci je třeba vyměnit, ale nic co by mě omezovalo v jízdě - můžu to opravovat v průběhu času a ne hned. Jezdím spíše město a spotřeba je skoro jako u 1,2HTP Fabie, se kterou jsem jezdil předtím a to ten motor má skoro dvou násobný výkon. Problémy u takto starých Focusů: centrální zamykání, pokud klesne teplota cca pod 10 stupňů, ostatní dveře se neotevírají, začnou se odemykat až se auto zahřeje a docela mě to lekalo, takže jsem vytáhnul pojistku do doby než to budu řešit. Dále je to padající ručička tachometru, spadne na nulu, někdy se chytne zpátky hned, někdy až po x kilometrech - prý výměna snímače rychlosti a naposledy je to začínající koroze hlavně pode dveřmi. Ale jinak to auto zatím šlape bezvadně, ale je fakt, že je z Německa. Ty koupený v ČR zrovna moc hezky nevypadaly.
reagovať
nahlásit
BobanHTP
počet príspevkov2404
dátum registrácie19.08.2015
Štvrtok 19.11.2015 15:53, Francouzi nejsou vždy poruchoví
Dobrý den, nároky na auto za 50tis. máte teda veliké Vždycky jsem byl na německá auta, ale před rokem jsem koupil z finančních důvodů Peugeot 206 1.1 44kw r. 2002 z Itále a světe div se, auto jezdí a funguje dobře Občas se něco musí vyměnit, ale jsou to stokoruny, a to vás bude čekat občas u každého auta za 50tis.kč

V okolí mám hned dva kamarády s Renault Megane I 1.6, oba najeto daleko přes 200tis. km a auta jezdí dobře, skoro bych řekl lépe než některá das auto Dokonce dizajn hatchbacku s litými koly má pořád své kouzlo Zkrátka ne vždy recenze "odborníků" něco vypodívdají.

Jinak Váš výběr je asi nejrozumnější, Focus, Golf, Astra u všech 1.4 nebo 1.6. Přidal bych jenom např. Seat Leon 1.4/1.6, který je také stylovkou a dokonce interiér není škaredý
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.