0
späť

diskuze k tématu: Jaké vybrat mpv?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady
Leshaxy
počet príspevkov36
dátum registrácie30.10.2018
Pondelok 18.04.2022 09:09, Jaké vybrat mpv?
Ahoj rád bych věděl jestli koupit 5008 s motorem 1.6Hdi. radši bych 2.0 ale ten sehnat je umění a když tak za něj neví co by chtěli.

Momentálně máme Škodu Yeti a tam už se nevlezeme takže bych ho vyměnil za něco většího. Ještě jsem se díval po Mazda 5 ale ta koroze je šílená, Ford s-max a pak už jen Renault Scénic. Ale nevim s těmi motory.. VW ani Seat a nechci toho už mám dost.

A Toyota? Tam se bojím toho servisu..bratr ji má a do práce chodí jen aby platil za servis..kruté předražené..

Ročně najezdím 16-17tkm do práce plus výlety a doktoři atd cca kolem 5-6tkm.

Mám 3 děti takže potřebuju pojízdnou krabici.

Poraďte co sehnat a jaký motor bude ok v daném modelu.
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Utorok 19.04.2022 06:49, RE: Jaké vybrat mpv?
citácia:
reakce na: Leshaxy, 18.04.2022 09:09 (Ahoj rád bych věděl jestli kou ...)

1.6 hdi brát až tu osmiventilovou verzi rok 2011 a výš, bohužel už vždy s dpf
reagovať
nahlásit
Petr S
počet príspevkov1250
dátum registrácie28.11.2008
Streda 20.04.2022 20:56, RE: Jaké vybrat mpv?
citácia:
reakce na: Leshaxy, 18.04.2022 09:09 (Ahoj rád bych věděl jestli kou ...)

Bych doporučil Verso benzín 1.8 máme doma od roku 2014 a je naprosto bez problémů.

Totyota má drahý servis? To je zajímavé, já mám už 4. a platil jsem jen za garanční prohlídky a tam jsou srovnatelné ceny jako u ostatních značek. Jednou jsem měnil zadní kotouče a cena byla OK. Možná myslíte že je Toyota drahá jako ojetina, to ano, ojeté Toyoty si drží ceny.

A že Mazda 5 rezne? Pardon, to mi zní jako stále zde omílané hospodké kecy. Kolik vy jste viděl reálně rezatých Mazd 5? Já zatím žádnou.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.