0
späť

diskuze k tématu: jaké auto na dálnice do 150000,-?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit
marsl10
počet príspevkov1
dátum registrácie26.07.2025
Sobota 26.07.2025 23:37, jaké auto na dálnice do 150000,-?
jezdím často dálnice v Německu nebo D1 a pomalu se začínám poohlížet po nějaké náhradě za mé stávající bmw e39 525d. Auto je to super, ale už má bohužel svůj věk a já už přestávám mít prostor na neustálé opravy něčeho.
Hledám tedy něco podobného jako e39, tzn. nějaká střední třída, koráb na dlouhé trasy po dálnici, diesel, s cenovkou do 150000,- .
Koukal jsem třeba na Superb II, máte někdo nějaký tip? Jakoukoliv značku, cokoliv :)
Dík!
reagovať
nahlásit
AutoRentgen
počet príspevkov5
dátum registrácie23.07.2025
Pondelok 28.07.2025 13:15, RE: jaké auto na dálnice do 150000,-?
Dobrý den,

zabývám se nákupem ojetého vozu od A do Z, včetně pomoci s jeho výběrem. Vámi zmíněný Superb může být dobrou volbou, pokud máte již nějaký předvýběr, můžete mi zaslat inzeráty a pokusím se Vám pomoci s finálním rozhodutím, nebo doporučit i jiné alternativy k Superbu. Tato pomoc s výběrem je samozřejmě zadarmo.

Až najdeme ten správný model, mohu Vám nabídnout mé služby rozsáhlé kontroly ojetého vozu před jeho koupí, tedy komplexní prohlídku a testovací jízdu pro zjisštění přesného stavu auta, diagnostiku, měření laku, prověření historie a dokumentace, prověření exekucí či insolvencí a další.

Kontaktovat mne můžete na:
Facebook - Martin AutoRentgen
Instagram - @autorentgen_czech
E-mail - autorentgen.info@gmail.com

Budu se těšit na Vaši zprávu a přeji pěkný den
Martin
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.