peetikFB napísal:
Zdravím, rád bych si pořídil své první auto. Nejsem úplně zkušeným řidičem, ale jezdit umím. Mám akorát problémy s parkováním, ale je to dané tím, že jezdím málo, víkendově. Ale to se dá nacvičit. Jen nerozumím autům, značkám, vlastnostem apod. Mám koníčka který si na vyžaduje, abych měl kombi. Chtěl bych poradit po čem koukat. Forda mi bratr zavrhuje, Kia Ceed se mi líbí, ale taky mi to všichni zavrhují, Octavia se mi libí, ale zase se hodně krade. Asi bych bral benzín, tolika toho určitě nenajedu, tak 1.6, né moc starý. Poraďte po čem se podívat a kde třeba. Díky
Forda zavrhuje brácha, Ceeda všichni ostatní. Být tebou, jezdím dál autobusem, nebo na kole. Ušetříš cca 150tis Kč a budeš moc klidně spát, nikdo Ti škodovku neukradne... jo a taky odpadne problém s parkováním a spotřebou, 1.6 je gut, ale 2.0 už moc žere...
To jsou dotazy že by se jeden po...al. Nejdříve si ujasni co chceš. Spočítej, nebo odhadni co najedeš, nastřel kolik Ti zbude po koupi auta na servis (pneu, rozvody, oleje atd.) a pak se můžeme soustředit na konkrétní typy aut.