wolff napísal:
Je roztomilá, není hnusná...
Jediná výtka s kterou souhlasím je ztráta intimity... Takže já bych ji bral, líbí se mi strašně moc, praktičtější auto pro rodinu snad ani není (Roomster je úplnej ubožák), ale je opravdu nutné nechat si zatmavit skla... Pak když tam dáš litý kola v rozumným rozměru, nalakuješ zpětý zrcátka a nárazníky... Tak je to super šmrncovní auto... O tom CNG taky uvažuji, ale prvně si chci zjistit, jak je to s domácími plničkami zemního plynu. Pokud by si něco věděl bližšího d...
Na tohle auto budou vždy odlišné názory. Mezi dvěma tábory lidí, kteří Multiplu hodnotí je pevná nepropustná zeď. Jedni, zapřásáhlí odpůrci a ti druzí, kterým se líbí a je jim jedno, co na to ostatní. I já jsem byl odvážný a koupil jsem si naftovou verzi se 77 kW, protože jsem patřil k těm druhým a Mutlipla se mi prostě líbila. Najezdil jsem asi 20 tis,, auto v době nákupu mělo 140 tis, žádný problém se nevyskytnul, snad jen v interieru dost trpí pogumované plasty podobně jak u VW. Vím, že jsem najezdil velmi málo, abych mohl nějak obsáhle a podrobně hodnotit, ale chtěl jsem jen napsat, že auto není vůbec špatné jak na spotřebu, zrychlení a třeba kulturu cestování na delší vzdálenosti. Jen stále omílaná ztráta intimity mi vadila asi nejvíc. Proto jsou folie na zadních oknech skoro nevyhnutelností. Pokud si chcete automobil koupit, musíte však počítat i s tím, že budete stále středem pozornosti a ze všech stran budete poslouchat ty dva názory. Bohužel těch prvních je víc