0
späť

diskuze k tématu: Fiat Multipla

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, italská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.12.2005 17:46, Honza
V tomhle povozu jsem absolvoval několik tisíc km jak spolujezdec. Moje postřehy: VELMI prostorný interiér, místa pro nohy je opravdu dost, až na prostřední přední sedadlo. Sedadla jsou pohodlná, po pěti hodinách jízdy mě nic nebolelo (což se třeba o Octavii říct nedá..), ale mají mizerné boční vedení. Z auta je fantastický výhled, perfektní jsou i velká zpětná zrcátka. Auto nečekaně dobře sedí na silnici. Co mě překvapilo negativně byl velký vnitřní hluk, rázy od podvozku a valivý hluk od pneumatik jsou opravdu dost slyšet. Lem pod čelním sklem způsebuje od rychlosti cca 100 km/h znatelný aerodinamycký hluk. Naproti tomu motor (JTD) te utlumený dobře. Vadila by mi i absence otáčkoměru, ale to je věcí zvyku...
Celkově je, podle mě, Multipla za ty peníze dobrá koupě
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.